Acasă Interviuri În spatele unui blog se află un om

În spatele unui blog se află un om

675
1

Multe dintre clientele mele îmi citesc blogul. Unele mi-au devenit cliente chiar aflând de pe blog cu ceea ce mă ocup dincolo de această pasiune pentru scris(pe care am neglijat-o mult). Am devenit prietenă cu toate. Le tratez cu iubire și respect și nu fac diferențe între ele. Cu cele care consumă cafea așa încep ziua. Le programez la prima oră și bem cafeaua împreună. Câteva îmi spun,, psihologul” de serviciu. De curând am întrebat-o pe una dintre ele: – cum e să mă cunoști dincolo de blog?

-am avut emoții când am venit prima oară la tine.

-sunt diferită? Adică par diferită prin scris?

-mai sensibilă şi mai timidă pe blog.

  • adică sunt insensibilă în realitate? Am incercat să glumesc în timp ce îi făceam pedichiura.

  • nuuu, dar ești așa ca și mine. Ești de gașcă.

-na,acum mă cunoști fix așa cum sunt. Uneori mă găsești cu părul vâlvoi, cu vasele nespălate, cu dezordine în casă,copii agitați, cearcăne până-n gât.

-da, ești un om normal!

Pai da că normali suntem toți,adică oameni, indiferent că avem blog, emisiune la tv, o casă pe o insulă pustie, lei sau euro cash sau pe card. Oameni suntem toți indiferent de job, talent sau rasă și mi-ar plăcea să vrem să ne cunoaștem nu să comparăm, să ne fie teamă, să ne punem în inferioritate sau sa ne credem superiori.

Nu este prima oară când mă lovesc de treaba asta cu,, am avut emoții”. Au fost momente când am simțit așa ca o povară faptul că am blog și că mă știu multe mămici din oraș. Ba chiar după ce cea care între timp mi-a devenit prietenă ne-a recunoscut în parc și știa și numele copiilor m-am panicat. Atunci m-am întreabat dacă nu cumva mă și ne expun prea mult, apoi m-am liniștit și am decis să rămân la fel. Adică să las oamenii să o cunoască pe Raluca din spatele blogului. Cu tot cu copiii ei, căci nu o s-o caute nimeni să o jefuiască, să-i fure copiii sau să îi controleze pedichiura. Ultima e cu semnul întrebării, oamenii mai sunt și curioși și la unghii mă uit și eu prima oară. Lol.

Uite, mi-ar plăcea să știți că și eu sunt femeie ca și voi. Că un blog nu mă face cu nimic mai specială, mai femeie, mai mamă.

Și eu am dezastru în casa de multe ori, ohooo, dar de câte ori!

Și eu am momente când devin mama balaur pentru copiii mei.

Și eu mănânc cartofi prăjiti la 12 noaptea și ciocolată pe ascuns.

Și eu am alăptat aproape doi ani și mie mi s-a întâmplat să am părul nespălat, să am cearcăne,manichiura nefăcută, să port adidași ca să nu mi se vadă oja sărită de pe unghiile de la picioare.

Și eu mai dau în mintea copiilor și mă joc în bălți, cu nisip, construiesc castele și drumuri și poduri, și mă tăvălesc uneori pe jos de râs, de plâns, de nervi sau ca să fac spectacol.

Aș vrea să știți că și eu am plâns în pumni, în pernă, în camera goală, în baie în timp ce mă prefăceam că am doar o problemă la stomac.

As mai vrea să știți că toate, dar absolut toate femeile pe care le vedeți în reclame, la tv, pe bloguri, în reviste, nu sunt cu nimic mai bune sau mai rele. În esență suntem toate femei, fie că suntem mame sau nu! Iubim, suferim, trăim, zâmbim sau râdem cu poftă. Fiecare femeie este specială prin felul ei de a fi. Prin asumare și sinceritate. Prin ceea ce facem, prin ce ceea ce suntem.

Așadar data viitoare când întâlniți o persoană pe care o știți din online, mergeți la ea si purtați-vă natural, amintiți-vă că sunteți unice și că fiecare dintre noi putem fi o sursă de inspirație pentru cineva.

De exemplu eu petrec timp cu mamicile de la blocul în care locuiesc și învăț de la fiecare câte ceva. Merg la șezătoare și dincolo de ceea ce eu numesc terapie, cunosc alte femei de la care niciodată nu plec fără un,, aha”. În parcuri mă ımprietenesc cu mămici pe care poate nu le voi revedea nicidată, dar mi-au oferit un zambet, o stare de bine, poate chiar o lecție de aşa nu sau așa da!

Viața nu e despre cine știe sau poate mai mult, ci despre bucuria de a trăi momentul prezent și a privi oamenii de la același nivel.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.