Acasă Mamici talentate Începem noul an școlar cu reduceri mari în Centrul Comercial Auchan

Începem noul an școlar cu reduceri mari în Centrul Comercial Auchan

Oare sunt singura mamă care nu se stresează că începe școala? Nu știu de ce, dar pe mine nu m-a prins în trei ani de școală ai copilului niciodată febra cumpărăturilor pe ultima sută de metri. Nu m-am agitat că începe școala si nu are haine, încălțăminte, ghiozdan, caiete.
Chiar ieri îmi povestea cineva,care nu are copii, lucrător într-un Centru Comercial că i se pare amuzant cum vin părinții și cumpără caiete ca și cum nu ar mai găsi pe parcursul anului școlar. Bineînțeles discuția a plecat de la faptul că omul credea că sunt agitată cu începerea școlii și mă compătimea pentru cum va trebui să alerg prin magazine să cumpăr saci de caiete, haine, încălțări.
Ei, bine, eu nu sunt cea mai organizată mamă, dar consider că de data asta este perfect așa cum am procedat. Am început să cumpăr haine și încălțăminte din timp. Am vizitat Centrul Comercial Auchan Craiovița, am profitat de reducerile din această perioadă și mai ales de încălțăminte de calitate. La depozitul de încălțăminte au fost și continuă să fie reduceri de 50%! Am găsit pantofi, adidași, tot ce vreți și ce nu vreți din piele la super prețuri. Modele noi și lucruri de calitate. Nu este prima oară când mergem în acest magazin,știm calitatea și prețurile,știm cât de important este pentru picioarele noastre să nu transpire, să nu stea incomod, să nu obosească.
Am găsit încălțăminte atât pentru școlarul meu, cât și pentru ai vostri dacă sunt mai mari. Chiar și pentru copii mai mici, astfel mă tot gândeam că aș duce-o pe Bia la grădi doar să o văd în pantofiorii ăia minunați!
La depozitul de încălțăminte din Centrul Comercial Auchan Craiovița nu găsiți doar încălțăminte, ci și genți din piele, modele superbe, indiferent că vă trebuie pentru birou, pentru liceu, sau pur și simplu pentru stradă. Rucsacurile sunt in trend acum, cele mai apreciate de către mame și elevele de liceu, le găsiți la reducere și sunt absolut superbe, tot felul de modele și culori,rezistente, sport sau elegante.
Concluzie: Pentru mine nu este greu să fac cumpărăturile, merg des în Centrul Comercial Auchan Craiovița, niciodată pentru a cumpăra ceva anume, pentru că reducerile mă ispitesc oricum și așa ajung să plec de acasă pentru o husă de telefon și mă întorc cu o pereche de încălțăminte, ori orice altceva, care altceva-ul ăla de obicei nu este pentru mine:)
Pentru voi cum stă treaba cu aceste cumpărături pentru începerea anului școlar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Recomandări

Ultimele articole

Comentarii