Acasă Interviuri Interviu Claudia Groza Lazar

Interviu Claudia Groza Lazar

721
22

1) Bună, Claudia! Îți mulțumesc ca ai acceptat sa vorbești despre tine pentru proiectul meu de suflet ,, mămici talentate”.

Claudia Groza  Lazar: Bună Raluca. Eu îți sunt recunoscătoare pentru că m-ai descoperit și mi-ai oferit șansa de a vorbi despre mine.

2) Spune-mi ceva despre tine ca om, ca mama, cum ești tu în viața de zi cu zi

Claudia Groza Lazar:  În primul rând sunt o fire veselă. Fac haz de necaz. Ador să mă joc cu micuții mei! Sunt o fire optimistă, ambițioasă, cu multe vise, care să mă bucure, dar în același timp să ajungă să lumineze suflete și minți de copii

3) Ce pasiuni ai?

Claudia  Groza Lazar: Pasiunile mele sunt lectura și scrisul. Aș sta ore în șir să mă ocupse de aceste pasiuni.

4)La ce varsta ai descoperit ca ai talent în acest domeniu?

Claudia Groza Lazar: Îmi doream de ani buni să scriu, dar cum toate se întâmplă cu un rost, când trebuie să se întâmple, am început să scriu destul de târziu, pe la 32 de ani. Dar e foarte bine!

5 ) Ai renunța la un job bine plătit, dar care sa nu Îți placa doar pentru lucra de acasă pentru mai putini bani urmandu-ti pasiunile?

Claudia Groza Lazar: Da. Îmi doresc să lucrez de acasă, să mă ocup de toate proiectele minunate legate de povești și ateliere de lectură. Am în lucru multe cărți pentru copii, jocuri interdisciplinare (la bază sunt profesor de biologie și ador să lucrez cu copiii. Am lipici la copii. Îmi place să îi incurajez să își urmeze visele, dorințele, să nu se lase influențați de invidia și răutatea celor din jur). Am 8 cărți publicate, dar și povești în manuale școlare de clasa a 4-a. Colaborez cu revistele Doxi și Rici Arici. În curând voi lansa o nouă carte „Întâmplările detectivului Curios” editura Nomina. Am dat la tipqr un joc pentru copii. Am multe, multe proiecte dragi și utile pentru copii.

6)La ce ai fi dispusa sa renunți pentru pasiunile tale?

Claudia Groza Lazar: Pot renunța ușor la o rochie sau o pereche de pantofi pentru a-mi finaliza proiecte dragi.

7) Unde te vezi peste 5 ani?

Cladia Groza Lazar:  Peste 5 ani mă văd ocupându-mă de propria mea afacere, și de ce nu, scriitoare publicată în afară.

8 )Este greu sa colaborezi cu oamenii atunci când faci lucruri personalizate?

Claudia Groza Lazar: Sunt o persoană sociabilă, atentă la dorințele oamenilor. Îmi doresc ca poveștile personalizate să fie exact cum și le doresc. Așa că, le modific până rezultatul final e cel dorit.

9) Care este cel mai neplăcut lucru care ți S-a întâmplat de când lucrezi de acasă?

Claudia Groza Lazar:  Sincer, nu am avut parte de neplăceri. Eee… vreo două-trei povești care nu au fost achitate. Dar nu mă supăr. Îmi place să dăruiesc.

10 ) Mulțumesc pentru timpul acordat și Îți doresc sa ai bafta în tot ceea ce ti-ai propus !

Claudia Groza Lazar: Și eu îți mulțumesc din tot sufletul pentru acestă șansă, de a vorbi despre mine și despre pasiunile mele. Vă aștept comenzile de povești personalizate cu suflet! Zâmbete, bucurii și vise împlinite.

Pe Claudia o gasiti aici si aici!

22 COMENTARII

  1. Ma bucur sa cunosc o mamica pasionata de scris si de lectura. Eu nu am aceste placeri si nu pot sa spun ca o inteleg in totalitate. De aia suntem atat de diferiti noi ca oameni. Ii urez succes in proiectele sale si sa devina o scriitoare cunoscuta afara, asa cum isi doreste

  2. O cunosc pe Claudia de cativa ani
    Am avut doua carti scrise de ea – Tobias, elefantelul cel curios, si cartea cu Povesti . Cu greu s-au hotarat copiii mei sa daruiasca cele doua carti unor copilasi sarmani, dar au decis ca asa trebuie pentru ca sunt povesti ce merita sa ajunga la toata lumea, indiferent de starea financiara a familiei respective.
    Multumim pentru interviu.
    In felul acesta mai descoperim o latura a Claudiei 😉

    • Daaa. Și noi ducem lupte grele atunci când trebuie sa dăruim. Denis este un copil foarte sufletist, dar toate pana la lucrurile lui. Mă bucur ca o știi pe Claudia și ca am reușit sa fac în așa fel încât sa o descoperi mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.