More
  Familie Iubiri de pus în ramă

  Iubiri de pus în ramă

  Cred că nimic nu este întâmplător în viața asta. Toate se întâmplă cu un scop. Nu ştiu cum, dar de fiecare dată când se întâmplă ceva rău în viața mea, bucuriile vin apoi una câte una, mă copleşesc şi îmi dau curaj să merg mai departe.

  Aşa a fost azi cu un colet primit de la Centrul Comercial Auchan Craiovița şi ParentingPr. Nu eram tocmai ok, ştiam că urmează să primesc un colet, mă aşteptam la cel cu nişte cărți pentru copii, însă atunci când am deschis coletul imens alături de soțul meu m-am bucurat mai tare decât cea mică care adoră să fie şi ea acolo la deschis colete.

  • Şi cu aceste borcane ce facem?

  • Nu stiu. M-am uitat mirată către soț.

  Pe bune? Tocmai noi nu ştiam? Noi cei care avem atâta nevoie să facem asta?

  Am citit scrisoarea de la cei care mi-au făcut ziua mai frumoasă şi mi-au amintit că există  Iubiri de pus în ramă. 

  ,,Dragă Raluca,

  Te rugăm să primeşti acest kit de conştientizare a emoțiilor din familia voastră. Am înrămat o poză cu voi pentru a sărbători iubirea. Poate fi o ancoră în momentele tensionate,dar şi în cele fericite. Te invităm ca la final de zi, să pui, alături de membrii familiei,într-unul dintre borcane, bilețele pentru care sunteți recunoscători,iar pe celălalt să îl faceți Borcanul Dorințelor şi să puneți în el visele voastre. Veți sesiza, în scurt timp, o diferență în calitatea vieții. Se spune că adevarata fericire porneşte de la recunoştință.”

  Da, mă chinuiam de multă vreme să încep un exercițiu de recunoştință, dar abandonam după câteva zile. De data asta vom începe în familie. Eu şi băieții mei. Cea mică e prea mică şi dorințele ei sunt îndeplinite zilnic. Sper. Voi aştepta să vină şi fiul meu din vacanță şi vom începe să ne scriem dorințele şi motivele pentru care suntem recunoscători. Aş începe de acum şi aş spune că sunt recunoscătoare să trăim Bucurie Împreună şi că dorința mea este să rămânem aşa mereu.

  Ce surprize vă aşteaptă în Centrul Comercial Auchan Craiovița

  Pe 10, 17 şi 24 februarie între orele 10:00-14:00 şi pe 14 februarie între orele 16:00-20:00 suntem cu toții aşteptați în Centrul Comercial Auchan Craiovița pentru a sărbători această lună a dragostei şi pentru a trăi momente frumoase alături de jumătățile noastre.

  Vă aşteaptă premii la Spa, şedințe foto şi o excursie în oraşul iubirii( Paris)

  Cei de la Happy Team vor să afle cât mai multe poveşti de dragoste. Împărtăşiți iubirea voastră cu ei şi lăsați-vă purtați de accesoriile iubirii. Vor fi invitați toți cei din Centru să participe la un joc interactiv pe tabletă. Toți participanții vor primi instant câte un premiu şi vor fi incluşi într-o tombolă cu premii săptămânale care constă în şedințe foto şi vouchere la SPA. Automat vor intra şi in cursa pentru premiul cel mare, adică o călătorie la Paris.

  Sună tentant, nu?

  Da, pentru că bucuriile se trăiesc împreună, iar cei de la Centrul Comercial Auchan Craiovița pun preț pe iubire, conectare, respect şi timp petrecut împreună.

  Spune-le şi prietenilor tăi despre Iubiri de pus în ramă dând share la articol sau paginii Centrul Comercial Auchan Craiova. Merităm să trăim #Iubiridepusinrama !

   

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Iubire cu porția

  Dintotdeauna am știut că eu o să scriu o carte, însă niciodată, dar niciodată nu am putut să-i găsesc un ,,nume'', altul decât numele...

  Fata mea, să fii cuminte, să ierți și să iubești

  Niciun dor nu doareCum doare dorul meu de tineNiciun om pe lume

  Dare to fly

  Am încă două tatuaje. Proaspete. Faine. Ale mele. Despre mine.Prietena mea aproape că m-a implorat să nu fac...

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...