Iubiri de pus în ramă

Cred că nimic nu este întâmplător în viața asta. Toate se întâmplă cu un scop. Nu ştiu cum, dar de fiecare dată când se întâmplă ceva rău în viața mea, bucuriile vin apoi una câte una, mă copleşesc şi îmi dau curaj să merg mai departe.

Aşa a fost azi cu un colet primit de la Centrul Comercial Auchan Craiovița şi ParentingPr. Nu eram tocmai ok, ştiam că urmează să primesc un colet, mă aşteptam la cel cu nişte cărți pentru copii, însă atunci când am deschis coletul imens alături de soțul meu m-am bucurat mai tare decât cea mică care adoră să fie şi ea acolo la deschis colete.

  • Şi cu aceste borcane ce facem?

  • Nu stiu. M-am uitat mirată către soț.

Pe bune? Tocmai noi nu ştiam? Noi cei care avem atâta nevoie să facem asta?

Am citit scrisoarea de la cei care mi-au făcut ziua mai frumoasă şi mi-au amintit că există  Iubiri de pus în ramă. 

,,Dragă Raluca,

Te rugăm să primeşti acest kit de conştientizare a emoțiilor din familia voastră. Am înrămat o poză cu voi pentru a sărbători iubirea. Poate fi o ancoră în momentele tensionate,dar şi în cele fericite. Te invităm ca la final de zi, să pui, alături de membrii familiei,într-unul dintre borcane, bilețele pentru care sunteți recunoscători,iar pe celălalt să îl faceți Borcanul Dorințelor şi să puneți în el visele voastre. Veți sesiza, în scurt timp, o diferență în calitatea vieții. Se spune că adevarata fericire porneşte de la recunoştință.”

Da, mă chinuiam de multă vreme să încep un exercițiu de recunoştință, dar abandonam după câteva zile. De data asta vom începe în familie. Eu şi băieții mei. Cea mică e prea mică şi dorințele ei sunt îndeplinite zilnic. Sper. Voi aştepta să vină şi fiul meu din vacanță şi vom începe să ne scriem dorințele şi motivele pentru care suntem recunoscători. Aş începe de acum şi aş spune că sunt recunoscătoare să trăim Bucurie Împreună şi că dorința mea este să rămânem aşa mereu.

Ce surprize vă aşteaptă în Centrul Comercial Auchan Craiovița

Pe 10, 17 şi 24 februarie între orele 10:00-14:00 şi pe 14 februarie între orele 16:00-20:00 suntem cu toții aşteptați în Centrul Comercial Auchan Craiovița pentru a sărbători această lună a dragostei şi pentru a trăi momente frumoase alături de jumătățile noastre.

Vă aşteaptă premii la Spa, şedințe foto şi o excursie în oraşul iubirii( Paris)

Cei de la Happy Team vor să afle cât mai multe poveşti de dragoste. Împărtăşiți iubirea voastră cu ei şi lăsați-vă purtați de accesoriile iubirii. Vor fi invitați toți cei din Centru să participe la un joc interactiv pe tabletă. Toți participanții vor primi instant câte un premiu şi vor fi incluşi într-o tombolă cu premii săptămânale care constă în şedințe foto şi vouchere la SPA. Automat vor intra şi in cursa pentru premiul cel mare, adică o călătorie la Paris.

Sună tentant, nu?

Da, pentru că bucuriile se trăiesc împreună, iar cei de la Centrul Comercial Auchan Craiovița pun preț pe iubire, conectare, respect şi timp petrecut împreună.

Spune-le şi prietenilor tăi despre Iubiri de pus în ramă dând share la articol sau paginii Centrul Comercial Auchan Craiova. Merităm să trăim #Iubiridepusinrama !

 

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

Dacă izolarea are loc în familie sau cuplu este...

Nu știu voi cum v-ați acomodat la ,, noua viață'', însă mie nu îmi...

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Prăjitură franțuzească

Foietajul -aluat franțuzesc Ingrediente: – 500g făină – 15g drojdie uscată (2 pliculețe standard) – 100g zahăr –...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.