Acasă Jurnal Juland By Oti- jucării STEM

Juland By Oti- jucării STEM

256
0

Cred că nu este o perioadă mai bună decât aceasta pentru joacă, jocuri, jucării. Și mai cred că toți părinții se gândesc la un singur lucru: cum să-și țină copiii ocupați într-un mod cât mai benefic pentru ei. Nu că aceasta ar fi o noutate, jucăriile educative sunt pe primul plan în rândul multor părinți, însă trebuie să recunoaștem că, parcă nicicând, nu le-am căutat cu mai multă sete decât acum.

Otilia Constantinescu este una dintre mamele care și-a dorit pentru copilul ei să cunoască lumea și să învețe despre ea altfel, printr-o metodă atractivă. Așa au descoperit și s-au îndrăgostit iremediabil de jucăriile STEM și, de atunci, deține magazinul Juland by Oti, cu jucării pentru copiii de la 2 la 11 ani.

,,STEM este acronimul folosit pentru Science, Technology, Engineering, Maths (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică). Aceste jucării, prin design-ul lor unic, nu sunt că orice altă jucărie. Nu sunt SIMPLE! Scopul lor este de a îmbina procesul de învățare cu joaca, distracția și, astfel, acest proces să devină mai atractiv și mai interesant pentru copiii de toate vârstele. Avantajele și beneficiile jucăriilor STEM – dezvoltarea gândirii divergente, a capacităților de coordonare motrice, a abilităților spațiale și a creativității – fac din acestea un MUST HAVE pentru toți copiii.”

Jucăriile de la Juland by Oti se diferențiază de alte jucării de pe piață prin faptul că stârnesc creativitatea și pun accent pe munca în echipă, pe dobândirea de noi cunoștințe, pe a învăţa, însă într-un mod simplu, liber și creativ, nealterat de condiționările actuale ale lumii reale.

Ce găsim în magazinul Juland by Oţi:

Jucați-vă cu copiii! Spunea Brâncuși că atunci când nu mai suntem copii suntem morți. Nimic mai adevărat decât atât. Știu asta, am trăit-o pe pielea mea. Am renunțat de mică la joacă, pentru că mă voiam adult, matură, responsabilă de propria viață și cumva am murit puțin câte puțin pe interior, iar dacă îmi amintesc ceva dureros din relația cu copiii mei este faptul că și cu ei fugeam de joacă.

 

Apoi la grupul de dezvoltare personală am acceptat foarte greu să lucrez prin joacă. Era ceva care mă făcea să simt că pierd timpul, că e o prostie să te joci, că joaca e pentru copii, însă treptat am descoperit rolul jocului în viața mea și de atunci nu sunt doar un alt om, ci și o altă mamă!

 

Da, nu mai sunt copil, dar în mine va fi un copil până în ultima zi a vieții mele și-l voi hrăni cu iubire, atenție, respect și joacă.

Căutați să vă jucați cu copiii voștri, să vă gândiți la ei, dar și la voi, să fiți prezenți 100% și credeți-mă veți descoperi o lume minunată și veți simți că aceasta este cel mai de calitate timp pe care l-ați putea petrece cu copiii voștri.

Pentru asta recomand jucăriile de la Juland by Oti, pentru că aduc împreună copiii și părinții. Pentru că avem nevoie și noi să ne jucăm chiar dacă am crescut, dar mai ales pentru că ei au nevoie ca noi să fim acolo cu ei, să descoperim împreună, să râdem, să fim creativi.

Știu, într-o lume în care totul se întâmplă pe repede înainte este greu să găsim timp pentru joacă, însă uitați-vă, avem acum tot timpul din lume! Am cerut timp și ni s-a dat, să nu-l irosim! Și cum altfel am putea noi să-l folosim mai bine dacă nu prin joacă.

Reduceri de 30% acum pe Juland bu Oti plus multe alte promotii aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.