Acasă Lifestyle Jurnal de duminică

Jurnal de duminică

236
0

Azi ar fi trebuit să mă trezesc la șase, aveam în plan să scriu atunci când toată casa doarme și speram să ningă ca în povești, așa cum era anunțat  doar că m-am trezit la opt fără ceva și mă simt mai obosită decât m-am simțit acum trei zile la ora cinci, însă doar  eu și  Luna umblăm ca doua bezmetice prin casă, fapt care îmi place , pentru că am nevoie de liniște atunci când scriu.

Hai că v-am zăpăcit cu orele. Ideea este că lucrez la programul meu. De câteva luni nu mai reușeam să scriu, citeam foarte puțin, în general făceam lucruri puține și la final de zi eram frustrată că nu reușesc să fac nimic pentru sufletul meu. Acum mă trezește alarma. Am revenit la viața mea de om ambițios, caruia îi place să doarmă, doar tuturor ne place, dar și să evoluze. Scriu zilnic, indiferent că public sau nu, scriu. E nevoie de exercițiu după atâta timp în care tot ce am făcut cu pixul a fost să notez programările clientelor mele.

Îmi revin greu pe partea de creativitate și recunosc că iar am întrerupt morning pages, dar doar am întrerupt, voi reveni negreșit la acel exercițiu, mai am și altele salvate și intenționez să fac și un curs, cel puțin un curs. Asta pentru că am înțeles în sfârșit că  nu este suficient să ai talent, nici măcar în domeniul ăsta. Pe langă talentul cu care te naști, ori pe care îl descoperi pe parcurs este nevoie să inveștești în tine timp și bani dacă vrei să evoluezi și să scrii astfel încât cititorii tăi să citească CEVA, nu ORICE! Ăsta este un subiect pe care aș vrea sa vorbesc o dată, însă am trecut de etapa în care mă lăsam trasă în jos și intram în conflicte. Știu că mi-ar sări multă lume în cap dacă aș aborda acest subiect, așa că evit să mă balăcăresc pe internet, pentru că am lucruri mai importante de făcut.

De exemplu azi ne ducem la teatrul de păpuși pentru prima oară cu Bianca. M-am gândit mult dacă să fac asta , având în vedere pandemia, dar la teatrul de păpuși era lume puțină și înainte de pandemie, așa că acum cred ca e safe și daca mi se va părea că nu e ok vom veni acasă și vom găsi alte activități care să ne ajute să petrecem timp de calitate împreună.

Desi e duminica am o zi atât de plină, încât acum regret că nu m-am trezit la 4 dimineața să mă apuc de treabă. Ce ar mai fi fost? Doar am spus că sunt extremistă. Nu m-aș mira să mă trezesc deodată mega harnică.

Gata, este timpul să beau cafeaua lângă niște țigări(da, nu am renunțat) și să mă apuc de treabă. Sper să ningă, mi-e dor de zăpadă, încă mă bucură dansul fulgilor ca pe un copil căruia îi cuperi jucăria preferată.

Voi ce faceți astăzi?

Vă îmbrățișez și vă doresc ca fiecare zi din viața voastră  să fie cu iubire!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.