Acasă Jurnal Jurnal de weekend

Jurnal de weekend

731
1

E luni dimineața, nu va spun cât este ora că deja ma invidiați, dar numai ce a plecat fiu”miu la scoală. Ma rog, l-a dus Dani. Bubu încă doarme mega relaxată, iar eu savurez cafeaua în timp ce… Ce credeți? Nu, nu doar în timp ce scriu, ci îm timp ce oala mea cu mâncare este deja pe foc.. Nu am mai gătit de la ora asta cred că de când era Bia super mică, locuiam singure-singure, era vară si moarte de cald și la ora șapte dimineața eram în părculet, de se închinau fetele de pe Facebook cu două mâini, că eu păream mamă eroină, dar vă zic eu că nu eram nici atunci, iar acum nici atât.

Weekend-ul ăsta a fost cu multă, enorm de multă treabă. Trei zile am muncit de ne-au sărit capacele. Efectiv nu mai puteam nici unul dintre noi de mâini, picioare, oase, tot corpul ne durea, însă aseară priveam amândoi mulțumiți casa și am spus: s-a meritat!

 

Am făcut ceva modificări și am zugrăvit. Eu simțeam nevoia să am locul meu, oaza mea de liniște, să lucrez în liniște, să scriu în liniște, să adorm copiii și să fug acolo să citesc o carte, ori pur si simplu să stau eu cu mine. Culmea e că fix camera mea nu este gata, asa că se prelungeste weekend-ul și azi pregătim biroul meu și sunt super entuziasmată, Bia a promis că mă ajută. Denis e la scoală, dar are toate șansele să prindă la montat de birou cu Dani.

 

Cam asta am facut în weekend. Aaa, și am stat între copii că au o perioadă din aia de ceartă continuă, de nici eu inainte să divorțez nu mă certam așa. Efectiv îmi vine să îi închid în camere separate și să îi descui după ce adorm, dar nu aș mai fi părinte din ăsta  modern, așa ca de asta mi-am facut camera mea, ca  să mă pedepsesc singură, le dau voie sa mă uite acolo.

Și ultima, dar cea mai misto chestie din weekend este faptul că prietena mea,  ne-a luat unul dintre copii ca celalalt era în vizită la taica”su, iar seara când ne-am dus după el ne-a așteptat cu mâncare și pateuri cu brânză, pentru că știa că munciseram pâna la epuizare. Pentru mine asta înseamnă mai mult decât prietenie, mai ales atunci când treaba este reciprocă. Eu nu mai am multe prietene, dar astea puține, până în 4 sunt cele pe care mă pot baza la orice oră din zi si noapte.

 

Gata, v-am lăsat. Am o misiune grea, fug să caut cea mai sexi perdea ever. Ăăă, nu voiam să spun sexi, dar daca a ieșit, cred ca se subînțelege că nu o pun in pielea goală la geam. Ii pun draperii. Să aveți o săptămână minunată și îndrăzniți să faceți schimbări, de orice fel, în orice domeniu. Sunt benefice, vă promit!

La noi s-a lăsat și cu declarații pe pereți!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.