Lifturi, ascensoare si scari rulante la un alt nivel

Stai la etajul zece sau la opt, ori la sase sau pur si simplu locuiesti la etajul doi si ai prefera sa urci cu liftul de fiecare data cand esti obosit, cu bagaje, cu copii? Liftul din blocul tau este vechi si preferi sa urci zece etaje decat sa ramai blocat acolo? Pentru fiecare problema exista o solutie! Trebuie doar sa vrei sa schimbi ceva si sa gasesti oamenii care sa ofere servicii serioase si de calitate. Iata ce am aflat eu si azi impartasesc cu tine aceste vesti, care probabil te vor ajuta.

 

Mpimfa vine in ajutorul tau pentru a te sti in siguranta!

Cine este si cu ce ocupa Mpimfa

Ei spun ca sunt ,,Oameni care au grijă de tine asigurându-se că liftul tău funcţionează excelent.” Eu spun ca sunt oamenii care m-au ajutat sa scap de fobia asta pe care o aveam legata de  scari si trotuare rulantelift. etc

Sunt peste tot unde avem nevoie de serviciile lor in acest domeniu. Astfel ca putem apela daca avem nevoie de lifturi ifma sau scari rulante pentru:

  • cladiri rezidentiale
  • hoteluri
  • birouri
  • centre comerciale
  • spitale
  • cladiri inalte
  • acces persoane cu dizabilitati
  • locuinte private
  • transport si institutii publice

Avantajele de a lucra cu Mpimfa sunt :

Ofera transparenta si claritate in contracte neavand anumite clauze capcana. Clientul va primi informatii despre cat de bine functioneaza liftul si in ce stare se afla;

 

-Serciviu deschis– nu conteaza cine este producatorul lifturilor, serviciile sunt la acelasi nivel calitativ. Clientul va beneficia de toate serviciile de care va avea nevoie pe toata perioada contractului.

-Servicii digitale – eficienta si functionarea liftului vor fi inbunatatite si totul se va intampla de la distanta in administrarea ascensoarelor, datorita noilor tehnologii.

Un utilizator de ascensoare moderne se bucura de foarte multe avantaje, printre care cele mai importante sunt :

un ascensor modern faciliteaza accesibilitatea

Sporeste confortul

– Garanteaza siguranta

Are un aspect modern

 

Eu sunt omul care are fobii de lift, insa atunci cand stiu despre  lifturi imfa  dispar toate fobiile si ma folosesc cu incredere de lifturi. 

Unul dintre cele mai importante lucruri in viata este sa ne stim in siguranta, fie ca ne ducem cu gandul la lift sau scari rulante.

Daca poti schimba ceva in blocul tau, la locul de munca intr-un spital, la un centru comercial sau oriunde, recomanda si tu lifturi de la  IMFA la preturi avantajoase pentru ca merita si pentru ca putem sa schimbam ceva si pentru ca ne ofera apropiere, integritate, siguranta, inovatie, excelenta!

 

 

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Panna cotta

Nota:  Încep prin a spune ca rețeta îmi aparține. Mai bine spus,este o rețeta...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Cum mi-am dat seama că sunt însărcinată

Multe femei, aș spune chiar majoritatea, își dau seama că sunt însărcinate înainte de...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.