M-am îndragostit de produsele de la Miriam Celeste Accesories

Nu ştiu dacă există om fără agendă, mamă de fată fără un milion de bentițe, clămițe, coronițe sau femei fără ceasuri. De fapt nu ştiu dacă este cineva care să nu iubească lucrurile făcute de mâini talentate, lucrurile unice şi/ sau personalizate. Știu doar că eu m-am îndrăgostit de produsele de la Miriam Celeste Accesories.

Pentru bentițe am o obsesie de când mă ştiu, doar am fost şi eu fetiță, adolescentă, femeie,  acum şi mamă de fată. Bianca are clămițe de la câteva luni de viață, bentițe dinainte să se nască. Am ştiut că voi avea o fetiță frumoasă, cu părul lung şi ondulat. Nu mă întrebați de unde, am ştiut pur si simplu.

Bentițele care i se potrivesc cel mai mult din tot ce am cumpărat, primit, testat sunt de la Miriam Celeste Accesories.

În momentul în care am ajuns pe pagina ei, aici, unde vă invit și pe voi, am știut că ea este omul potrivit care ne va rezolva mai multe probleme datorită talentului ei.

Îmi doream pentru Bi bentițe finute, delicate, care să o reprezinte, iar pentru mine o agendă. Nu știu dacă vă amintiți povestea cu agenda mea personalizată care nu a ajuns întreagă la mine. Eh, nu am putut să o folosesc cu drag, nu am putut pur si simplu. Agenda de la Miriam Celeste Accesories îmi place mult,  așa că am început anul notând lucruri importante în ea și sunt sigură că îmi va purta noroc.

De ce recomand Miriam Celeste Accesories

  • Pentru că am avut o experiență plăcută, nici nu am apucat bine să spun ce vreau că au și plecat produsele spre mine
  • Pentru că sunt lucruri de calitate. Da, le țin în mâini, le am de aproape o lună și am reușit să testez calitatea acestor minunății. Nu am fost surprinsă deloc. Așa cum vă spuneam,  m-am îndrăgostit de felul cum lucrează aceasta femeie imediat cum am ajuns pe pagina ei. Nu știu, poate sunt subiectivă, dar are așa un stil aparte cu care eu rezonez foarte bine.
  • Prețuri bune. Aș spune foarte bune

Ce găsiți la Miriam Celeste Accesories

– De toate pentru toți aș spune, dar nu e așa. De toate pentru o femeie eleganta, finuță, delicată. Așa văd eu aceste produse( știu că ma repet, dar îmi plac prea mult)

Ceasuri, brâuri, agende, bentițe, clămițe, coronițe, cordeluțe și alte accesorii. Toate create în stilul unic al mâinilor pricepute care meșteresc aceste minunății.

Acestea fiind spuse vă invit pe pagina Miriam Celeste Accesories , cu un like, share, ce vreți voi și vă rog să îmi spuneți dacă am dreptate în privința acestor accesorii.

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.