More
  Mamici talentate M-am îndragostit de produsele de la Miriam Celeste Accesories

  M-am îndragostit de produsele de la Miriam Celeste Accesories

  Nu ştiu dacă există om fără agendă, mamă de fată fără un milion de bentițe, clămițe, coronițe sau femei fără ceasuri. De fapt nu ştiu dacă este cineva care să nu iubească lucrurile făcute de mâini talentate, lucrurile unice şi/ sau personalizate. Știu doar că eu m-am îndrăgostit de produsele de la Miriam Celeste Accesories.

  Pentru bentițe am o obsesie de când mă ştiu, doar am fost şi eu fetiță, adolescentă, femeie,  acum şi mamă de fată. Bianca are clămițe de la câteva luni de viață, bentițe dinainte să se nască. Am ştiut că voi avea o fetiță frumoasă, cu părul lung şi ondulat. Nu mă întrebați de unde, am ştiut pur si simplu.

  Bentițele care i se potrivesc cel mai mult din tot ce am cumpărat, primit, testat sunt de la Miriam Celeste Accesories.

  În momentul în care am ajuns pe pagina ei, aici, unde vă invit și pe voi, am știut că ea este omul potrivit care ne va rezolva mai multe probleme datorită talentului ei.

  Îmi doream pentru Bi bentițe finute, delicate, care să o reprezinte, iar pentru mine o agendă. Nu știu dacă vă amintiți povestea cu agenda mea personalizată care nu a ajuns întreagă la mine. Eh, nu am putut să o folosesc cu drag, nu am putut pur si simplu. Agenda de la Miriam Celeste Accesories îmi place mult,  așa că am început anul notând lucruri importante în ea și sunt sigură că îmi va purta noroc.

  De ce recomand Miriam Celeste Accesories

  • Pentru că am avut o experiență plăcută, nici nu am apucat bine să spun ce vreau că au și plecat produsele spre mine
  • Pentru că sunt lucruri de calitate. Da, le țin în mâini, le am de aproape o lună și am reușit să testez calitatea acestor minunății. Nu am fost surprinsă deloc. Așa cum vă spuneam,  m-am îndrăgostit de felul cum lucrează aceasta femeie imediat cum am ajuns pe pagina ei. Nu știu, poate sunt subiectivă, dar are așa un stil aparte cu care eu rezonez foarte bine.
  • Prețuri bune. Aș spune foarte bune

  Ce găsiți la Miriam Celeste Accesories

  – De toate pentru toți aș spune, dar nu e așa. De toate pentru o femeie eleganta, finuță, delicată. Așa văd eu aceste produse( știu că ma repet, dar îmi plac prea mult)

  Ceasuri, brâuri, agende, bentițe, clămițe, coronițe, cordeluțe și alte accesorii. Toate create în stilul unic al mâinilor pricepute care meșteresc aceste minunății.

  Acestea fiind spuse vă invit pe pagina Miriam Celeste Accesories , cu un like, share, ce vreți voi și vă rog să îmi spuneți dacă am dreptate în privința acestor accesorii.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...