Acasă Colaborari Magazin online cu piese auto

Magazin online cu piese auto

502
2

Să scriu vreodată despre piese auto nu mă aşteptăm, însă de când sunt blogger, am învăţat foarte multe lucruri. Mi se întâmplă des să fiu întrebată în privat despre anumite produse pe care le-am testat sau nu, despre magazine online, despre copii, despre multe, însă într-o zi am fost întrebată despre piese auto şi asta m-a lăsat fără cuvinte. Nu am putut să spun că nu am habar despre acest domeniu, că eu abia aşteptăm să dau de permis şi să îmi cumpere tata maşină de majorat, apoi m-am speriat şi am abandonat pentru totdeauana acest vis. Pur şi simplu am simţit nevoia de a ajută cu tot ce îmi stătea în putinţă.

pieseautomix.ro
pieseautomix.ro

M-am informat şi am încercat să ajut. Nu a fost greu deloc chiar dacă nu aveam habar în acest domeniu. Mi-am luat soţul la întrebări, l-am întrebat pe el cum aş putea să ajut un prieten să cumpere pentru Ford piese originale, dacă acesta locuieşte undeva într-o comună şi îi este imposibil să ajungă în cel mai apropiat oraş de el, riscând să nu găsească ceea ce caută.

Soţul mi-a spus de site-ul pieseautomix.ro şi de aici totul a fost simplu. Prietenul meu şi-a găsit ceea ce caută adică ulei Ford şi piese auto Ford Motocraft.

Prea multe despre piesele auto nu o să va spun nici vouă, însă pentru cei care caută piese auto Ford, este suficient să le spun despre magazinul online unde găsiţi toate informaţiile înainte de a comandă ceva.

Dacă ai nevoie de piese auto, te sfătuiesc să alegi magazinul online Pieseautomix pentru că:

Este calea cea mai uşoară de a cumpără piese fără să colinzi prin oraş, să dai telefoane şi să te interesezi despre cele mai serioase magazine. Dacă ai o maşină ştii exact despre ce este vorba atunci când vine vorba despre piese auto, atunci este simplu să îţi faci cumpărăturile online pentru maşină ta, aşa cum le faci pentru casă ta. Dai comandă şi primeşti produsul acasă, nimic mai simplu.

Preţurile cred că ne interesează pe toţi. Aici găseşti cele mai bune preţuri raportate la calitatea pieselor de care maşină ta are nevoie. S-ar putea că aceleaşi piese auto să le găseşti la preţuri mult mai ridicate în magazinul din oraşul tău, asta dacă ai norocul de a le găsi sau de a locui la oraş.

Nu ai nevoie de ajutorul nimănui. De cele mai multe ori atunci când soţul meu avea nevoie de piese auto şi mergea într-un magazin sau la o reprezentantă, trebuia să aştepte zile întregi sau chiar săptămâni pentru că produsul dorit să ajungă la el pentru că se găsea numai pe comandă. De când a descoperit magazinul online de piese auto nu mai are nevoie de ajutorul nimănui şi are piesele în câteva zile lucrătoare

pieseautomix.ro
pieseautomix.ro

.

Ai garanţie. De obicei ai garanţie la piesele auto indiferent de unde le achitizionezi, însă acest lucru este valabil şi atunci când alegi să faci cumpărături online, lucru care este foarte important.

Ai oferte. În magazinul fizic nu găseşti oferte la piesele auto, iar acesta este un minus. De obicei ştii din timp atunci când trebuie să investeşti în maşină ta, deci poţi urmări din timp ofertele şi poţi luă piese auto la preţuri foarte bune.

De fiecare data când ştiam că soţul meu trebuie să investească bani în maşină, mă panicăm pentru că în acea zi colindă oraşul că atunci când mergeam eu să îmi cumpăr haine sau produse cosmetice. Acum nu mai am această problemă pentru că nici nu ştiu când da comandă şi mă trezesc cu domnul de la curier la uşă. Dacă eu nu am comandat nimic, ştiu sigur că în colet se află piese auto.

Este important să ştim cum să ne organizăm timpul, dar mai ales bugetul şi observ că magazinele online ţin cu adevărat la timpul şi buzunarele noastre.

Pentru achiziţionarea produselor din ofertă puteţi face comandă :

-telefonic,

-folosind aplicaţia online (ulterior veţi fi contactat telefonic şi vi se va confirmă disponibilitatea şi preţul)

sau e-mail la adresa ofertare@pieseautomix.ro

Spor la cumpărături!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.