Maratonul cumpărăturilor în Centrul Comercial Auchan Craiovița

Mă văd așezată la masă, laptopul în față, îl ating și parcă tot nu realizez că se întâmplă asta. Ultima perioadă a fost o nebunie totală, cu zero timp pentru scris și citit, însă o nebunie pe care am îmbrățișat-o cu toată ființa mea. Vă povestesc cu altă ocazie, momentan vă spun că acum am profitat de puținul timp  liber, apoi începe școala și nu puteam să îmi duc planurile la cap. Apropo de școală, căci de asta am bagat repede laptop la încărcat, ca să vă dau o veste bună de la Centrul Comercial Auchan Craiovița. Voi ați început cumpărăturile? Da,da, alea cu multe caiete, de toate felurile, penare si ghiozdane cu prințeseși eroi, zâne și alte chestioare pe care le adoră copiii și le știu toți părinții.l

,, Știm că urmează o perioadă agitată pentru clienții noștri, mai ales în contextul începerii noului an șscolar. Așa că ne-am dorit să transformăm acestă cursă anuală într-o bucurie, într-un prilej de a veni în întâmpinarea nevoilorși e ne apropia de comunitate”

Acest mesaj este de reprezentantul Centrul Comercial Auchan, pentru voi și pentru mine, dar să vedem despre ce este vorba. Sunteți curioși, nu? Și eu am fost, mai ales că știu despre ,,bucurie împreună” și toate surprizele frumoase care vin mereu de aici.

Așadar timp de 28 de zile clienții Centrului Comercial Auchan Craiovița sunt invitați la un Maraton al Cumpărăturilor.  Ne este suficient acest timp pentru a cumpăra toate cele necesare, nu? Zic și eu că da, bani să fie și sunt atunci când vine vorba despre copiii noștri. Fiecare zece lei cheltuiți îi vor aduce mai aproape de zeci de premii senzaționale. Mersul la cumpărături devine acum o bucurie cu ajutorul  campanie derulate în Centrul Comercial Auchan Craiovița. în perioada 13- 9 septembrie 2018. Astfel pentru fiecare zece lei chletuiți în magazinele participante din Centrul Comercial Auchan Craiovița, cumpărătorii vor primi câte o bulină specială. În momentul în care s-au strâns cinci buline, acestia intră în concurs pentru a câștiga unul dintre cele patru coșuri de cumpărături în valoare de 466 lei fiecare. Taloanele vor fi depuse în urna din Centrul Comercial. Magazinele participante sunt semnalizate cu însemnul campaniei.

Regulamentul îl găsiți pe pagina Centrului Comercial Auchan Craiovița.

Ei, cum vi se pare această veste? Eu am tras așa cu ochiul prin  Centrul Comercial Auchan Craiovița și am văzut foarte multe magazine participante la campanie, așa că aveți de unde să cumpărați și să câștigați.

Baftă!

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.