Acasă Mamici talentate Mergeți la vot, alegeți pentru voi!

Mergeți la vot, alegeți pentru voi!

Pentru azi avem un mesaj de la Madalina Mocanu, mama de doi copii, care își dorește să schimbe ceva în țara noastră și crede în puterea lui împreună. Povestea ei mai jos:

,,Viață are multe provocări pentru fiecare dintre noi, bune sau mai puțîn bune, și la diferite vârste. Am avut o viață activă că adolescent și apoi că student, știind să fac diferența dintre cursuri și distracție. Nu prea mă interesa ce se întâmplă în jurul meu: dacă lumea se ajută, politică, sau cum trăiesc unii. Însă, a venit ziua când am devenit mama/părinte și am început să-mi dau seama că viață nu-i așa de roz pe cât o vedeam eu până atunci, nu mai era nimic simplu în jurul meu și mereu apăreau tot felul de obstacole sau lucruri care nu îmi plăceau.

Așa a început și voluntariatul meu, am început să-mi dau seama că fără implicare nu poți avea rezultatele dorite, indiferență nu ajută la nimic. M-am implicat în campanii caritabile, în activități pentru mame și copiii lor unde idea era de construire a relației părinte copil, am încercat să fac comunități în care să schimb idei, unele au avut finalul dorit altele nu. Iar pentru că mereu am fost o fire pozitivă și optimistă nu am vrut să renunț, m-am implicat de fiecare dată când mi s-a cerut ajutorul și am simțit că pot face față.

Singurul lucru unde am tot ocolit să mă implic a fost politica, din prisma faptului că eu urăsc minciuna, prefecatoria și pupincurismul asta care tot se practică în țară asta. Am ocolit, am tot ocolit până când , anul asta , am realizat că trebuie să te implici și în politică pentru a-ți putea duce planurile la bun sfârșit, și asta am făcut-o mai mult când am descoperit un partid care are aceleași principii că ale mele. Un partid tânăr, plin de optimism, de entuziasm, curaj, curat, care vrea să lupte pentru binele celor din jurul lor, pentru generațiile care urmează, și nu pentru propriile interese. Am ales PLUS, un plus de culoare în viață mea, un alt loc în care îmi dedic o mică părticică din timpul meu, atât cât reușesc și cum reușesc, însă nu vreau și nici nu pot să stau indiferență la toată prostia asta care ne conduce și ne înconjoară.

Sunt un mic pui în ale politicii, însă sunt convinsă că voi învață lucrurile cinstite și demne de urmat de la acest partid, proiecte cu care pot schimbă ceva în orașul meu, și apoi în țară asta atât de frumoasă și furată de alții!

Și pentru cine nu știe sunt însărcinată în 7 luni, deci încă puțîn și vine o nouă minune în viață noastră de familie, dar asta nu mă împiedică să mă implic, să fac puțîn acolo pentru orașul meu. Și da, am și un job full time, o familie care mă iubește și mă susține și care-mi da putere. Iar timp nu am, așa cum spun alții, ci îmi fac pentru că vreau schimbări, vreau schimbări în bine și astea le poți vedea doar când te implici cu propria persoană. Așa că, cine vrea schimbare trebuie să se și implice, nu-i suficient absolut deloc doar să spună. Pentru fiecare dintre noi este timpul important, dar la fel de important este și viitorul copiilor noștrii!Gândiți pozitiv și așa veți aduce lângă voi oameni pozitivi, care va vor imparatasi ideile și cu care puteți lupta!

Primul pas în această lupta de schimbare este ieșirea la vot, trebuie să scăpăm țară de hoți și proști!Eu voi ieși la vot cu toată familia mea pentru că vrem să continuăm această viață alături de copii noștri în propria țară, care este valoroasă și frumoasă așa cum Dumnezeu a făcut-o! Votează cu inima! Votează corect! Votează schimbarea!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Recomandări

Ultimele articole

Comentarii