More
  Colaborari Mi-am salvat parul cu Farmec

  Mi-am salvat parul cu Farmec

  Toată viaţa mea am avut un păr de invidiat, cel puţin aşa mi s-a spus. Negru, lung şi ondulat. Nu pot să spun că am avut grijă de el aşa cum ar fi meritat, însă de când am născut pentru a două oară lucrurile au luat-o razna la acest capitol.
  Înainte de cea de-a două sarcină nu ştiam ce înseamnă să ai un păr gras. Mă spălam pe cap o data la cinci zile şi era totul perfect, însă după naştere am avut surpriza vieţii mele să observ că după două zile de la spălare părul meu arată orbil.
  Din acest motiv plus faptul că îmi cădea foarte mult, am ajuns să trec de la un păr lung la tunsoarea bob. ( decizie pe care azi o cam regret). Spălatul pe cap devenise mai simplu, însă tot la două zile trebuia să fac acest lucru deloc plăcut şi uşor cu doi copii dintre care o bebeluşă plângăcioasă.
  Am încercat tot felul de trucuri, leacuri băbeşti şi şampoane. Nimic nu părea să dea rezultatele dorite.
  Nu încercasem niciodată produsele de la Farmec. Sincer? Am judecat prin prisma preţului! Am crezut că un produs la preţ convenabil pentru buzunarul oricui nu poate fi un produs wow. O prietenă a insistat să încerc produsele pentru păr gras spunându-mi că ea le foloseşte şi că este foarte mulţumită. Cum pentru mine recomandările prietenilor sunt foarte importante am ascultat-o şi se pare că asta a fost în favoarea mea pentru că da, părul meu nu mai trebuie spălat la 2 zile, ci la patru, uneori la cinzi zile ceea ce pentru mine înseamnă timp câştigat şi este un câştig şi pentru părul meu pentru că din câte ştiu de la specialişti nici nu este indicat să spălam părul foarte des.
  Aşadar mi-am salvat părul cu produsele de la farmec pentru păr gras şi le recomand cu tot sufletul. Eu mi-am cumpărat un şampon pentru păr gras şi spuma sebum control. Pentru că folosesc placa foarte des şi părul meu este uşor degradat, am luat şi ser pentru vârfuri pe care îl ador.
  Toate astea şi o mulţime de produse găsiţi AICI.
  notă: La Farmec găsiţi mereu reduceri şi produse de calitate, IAR MIERCUREA AVEM DIN PLIN FARMEC.

  24 COMENTARII

  1. Iubesc produsele de la Gerovital. Am si eu cateva de care nu ma despart si cele mentionate de tine nu le-am folosit inca. Le trec pe lista

  2. Si eu am avut un par negru, lung si ondulat. In plus era si foarte des, dar treptat s-a deteriorat si am ajuns sa fiu acum tunsa bob scurt. Dar am inceput sa am mai multa grija de el. Folosesc ce e drept alte sampoane, dar sa stii ca si cele de la Gerovital imi priesc. Acum urmez unul tratament. 😀 si da, chiar am scapat de caderea parului.

  3. Astazi invat despre produse de care nu aflasem ca exista pe piata asa ca ma bucur mult, chiar daca lista mea de cumparaturi se mareste considerabil!

  4. Am mai citit impresii bune despre aceste produse si cred ca voi incerca si eu serul pentru varfuri despicate si probabil sampon pentru par uscat fiindca parul meu este mai mult uscat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...