Minialbum- proiect dedicat mamelor

Minialbum- proiect dedicat mamelor

Ştiu, în lumea în care trăim, la cum a avansat tehnologia, mulţi dintre noi considerăm că nu mai avem nevoie de albume foto, nici măcar de alea clasice pe care le găsim pe orice site, în orice bazar, etc

Iniţiatoarea acestui minialbum despre care va voi poveşti, mi-a relatat ceva care m-a emoţionat până la lacrimi şi m-a făcut să îmi amintesc de pozele fiului meu pe care nu le mai am căci le-a şters cu ani în urmă când descoperea tehnologia.

minialbum.ro
minialbum.ro

,,Am auzit despre o familie care a avut parte de un necaz, când au avut inundaţii, după ce s-au asigurat că sunt bine copiii, primul lucru pe care l-au făcut, a fost să-şi salveze albumele foto. Stăteau afară cu albumele la piept şi copiii lângă ei. Era tot ce mai aveau ”.

Sincer? Aş fi procedat la fel. Pe moment nu ne dăm seama, suntem tineri, avem copiii lângă noi, profităm de timpul cu ei, ne bucurăm de prezent. Peste ani, ajungem să privim cu nostalgie în urmă şi mulţi dintre noi realizăm că am fi vrut nişte amintiri pe care să nu le purtăm doar în suflet, ci în mâini, la propriu, într-un album foto.

Cred că aşa a gândit şi Daniela Gruia atunci când a iniţiat acest proiect dedicat 100% mamelor.

De ce sa cumperi un album foto: 

Pentru ca nu se compara cu nimic– Ai putea să ţii pozele pe un cd şi să le priveşti de ori de câte ori doreşti, desigur până acesta se va zgâria şi vei realiză că amintirile tale au dispărut într-o secundă. Ai putea să cumperi un album clasic şi să pui în ele câte poze doreşti, sau mai multe albume, teancuri de albume cu poze din diferite momente ale vieţii tale, familiei şi prietenilor tăi. Ai putea cumva să îţi păstrezi amintirile, însă nu la modul acesta unic într-un minialbum stil fotocarte, acesta nu se compară cu nimic.

Pentru ca amintirile tale conteaza– Mult! Nici nu realizăm cum zboară timpul, cum ne cresc copiii, cum rămânem cu braţele goale atunci când părinţii nu mai sunt, când puii ne pleacă la casele lor, când prietenii ne părăsesc. Vor fi zile în care vom avea nevoie să îmbrăţişăm amintiri, pe care le vom găsi într-un minialbum şi atunci totul va fi mai uşor.

Pentru ca nu costa o avere, iar amintirile tale nu au pret– având în vedere că este un proiect dedicat mamelor şi este iniţiat de o mamă, minialbumul este pentru buzunarul oricui pentru că orice mamă din lumea asta are dreptul de a-şi păstra amintirile într-un stil unic, iar asta este posibil doar apelând la minialbumul confecţionat cu iubire, delicateţe şi rafinament.

Cum şi de să comanzi minialbum tău personalizat :

În momentul în care vei ţine un minialbum în braţe, vei realiză că ai făcut cea mai bună alegere şi că îţi vei face un obicei din asta. Periodic vei dori să ai un minialbum cu copiii tăi, cu amintiri preţioase aşezate frumos, în aşa fel încât le vei îmbrăţişa de multe ori cu gândul, sufletul şi braţele.

minialbum.ro
minialbum.ro

– Minialbum de 15/15 este la un preţ special de 70 ron tocmai pentru că aşa cum am mai spus este dedicat mamelor, primul album a creat de Daniela pentru fetiţă ei, ea alegând astfel dimensiunea. Făcând o comparaţie, albumele de 20/20 ajung la un preţ de 200 ron;

– În preţul afişat pe site este inclusă editarea. Un album are 20 de pagini şi până la 45 de poze;

– termenul oficial este de 4 zile, dar in functie de nevoi se face in asa fel incat albumele sa fie trimise si in aceeasi zi catre destinatar ;

– fotografiile trebuie să fie cele originale, cele de pe social media fiind redimensionate cu o  rezoluţie prea mica pentru un print de calitate. Acestea se trimit prin transfer, există o variantă şi pe site;

– se realizează albume digitale inclusiv din fotografii foarte vechi, deja printate. pentru asta fotografiile trebuie să ajungă fizic la Daniela Gruia;

– dacă vrei să faci un astfel de cadou, însă nu deţii poze cu persoană în cauza, poţi achiziţiona un voucher în bază căruia sarbatoritul poate primi albumul acasă.

Pe site vei găsi toate detaliile de care ai nevoie. În cazul în care crezi că nu te descurci, deşi este foarte uşor să dai comandă de acest minialbum, o găsiţi pe Daniela aici .

Cui poti face cadou acest minialbum? Tie, in primul rand! Il poti darui copiilor, prietenilor, bunicilor, nasilor, rudelor. Oricui! Nimeni nu va cosidera ca este un cadou prea sarac pentru ca acolo sta adevarata bogatie, in amintirile noastre!

17 Comments

 1. Bratu Gabriela

  8 februarie 2017 at 21:19

  Din cand in cand mai rasfoiesc si eu albumele cu pozele vechi.tare mult imi plac!

 2. justpink3005

  8 februarie 2017 at 21:36

  Stii ca sunt niste carti pentru mamici? Mereu mi-am dorit una, dar cand vad aceste albume imi doresc si unul din acesta.

 3. Camelia Croitor

  8 februarie 2017 at 22:13

  Interesant. Felicitari pentru ca ai prezentat aici aceasta idee. Un astfel de album poate fi un cadou pretios pentru cineva drag.

 4. dianaantesofi

  8 februarie 2017 at 22:15

  Am foarte multe poze scoase de cand Ante era mai mititica, Apoi…a crescut si nu am mai facut loc pana acum de bani si pentru poze…Insa ca Sofi sa nu simta ca as face diferente, voi scoate si pentru ea. Imi plac tare mult albumele si le rasfoim frecvent.

 5. lucruriprivitedejosinsus

  8 februarie 2017 at 22:21

  Am si eu un astfel de minialbum cu pozele baietelului meu de la nastere pana la 1 anisor. Mai am foarte multe de scos, si probabil in vara o sa ii mai fac un minialbum 🙂

 6. Oana Alexandru

  8 februarie 2017 at 23:18

  Oooo daaaa si mie imi place sa rasfoiesc albumele vechi cu poze 🙂

 7. Vyo Vyoleta

  8 februarie 2017 at 23:55

  Pana acum nu am am facut un minialbum, dar am destul de multe poze pe CD-uri, si as vrea macar pe ale baietelului sa le pun acolo.

 8. albusteluta

  8 februarie 2017 at 23:55

  J este cea care inca se uita pe albume si de fieare data cand se vede spune”aici clar nu sunt eu”:))

 9. Georgiana Sabina

  9 februarie 2017 at 00:40

  Degeaba au inventat ei stick-uri, cd-uri, tot albumul foto e baza.

 10. Dana Gruia

  9 februarie 2017 at 10:35

  Hoop si eu in discutie! Fetelor, sunteti minunate! Si da Georgiana, asa este , toate gadgeturile ne ajuta dar sunt inutile intr-o noapte geroasa cu lapte cald cand vrei sa rasfoiesti clipe de neuitat <3 Ma bucur ca mesajul nostru a ajuns la inima voastra!

 11. mihaelanistor

  9 februarie 2017 at 11:30

  Mie imi plac mult pozele si albumele si ramele foto. Mi se par cele mai misto amintiri si cadouri.

 12. Rokolla

  9 februarie 2017 at 21:35

  Cred ca acest minialbum ar fi un cadou perfect pentru bunici de paste. Si asa nu stiam ce sa le iau

 13. momentedeviata

  9 februarie 2017 at 22:19

  este un cadou minunat pentru orice ocazie din punctul meu de vedere

 14. Felicia

  29 martie 2017 at 22:38

  Felicitari 🙂 ! Amintiri tiparite , un astfel de cadou se poate oferi cu orice ocazie 🙂 , stim asta dar uitam de fiecare data :)!

 15. MinimAlbum lanseaza o gama noua de albume - Cocktail de viata

  28 august 2017 at 19:20

  […] MiniAlbum v-am mai scris si aici, insa azi vin cu o veste noua pentru ca stiu ca multi sunt interesati de acest mod de-asi pastra […]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: