Acasă Interviuri Miriam Celeste Accesories ( CONCURS)

Miriam Celeste Accesories ( CONCURS)

518
1

Despre Miriam Celeste Accesories v-am mai povestit și aici. În ultimul an am colaborat cu foarte multe mămici care lucrează de acasă. Nu mi sa întâmplat să fiu nemulțimită de niciun produs pe care l-am primit, însă produsele de la Miriam Celeste Accesories sunt pe gustul meu 100%. Nu le pot găsi nici cel mai mic defect, se vede că sunt lucrate cu iubire pentru lucrul manual, că în spatele acestui bussines stă o femeie care muncește cu dragoste și dăruire. Eu despre aceste produse am spus mereu că sunt DELICATE. Este primul cuvânt care îmi vine în cap de fiecare dată când văd un produs nou pe această pagină. 

Din ziua în care le-am avut în brațe m-am îndrăgostit pur și simplu de acest brand. Am primit două bentițe pentru mica mea și o agendă pentru mine. Bine, agenda în mare parte a ajuns tot a ei, stiți cum e cu micii care au personalitate. O folosesc și așa bâzgălită cum este și îmi notez lucruri importante pe ea, până la urmă nici scrisul meu de mână nu este foarte frumos.

Am o veste bună pentru voi în legătură cu acest subiect. Acum este șansa să vă convingeți că tot ce am spus despre aceste produse este 100% real, pentru că pe pagina Miriam Celeste Accesories se desfășoară un super concurs cu super premiu.

Miriam Celeste Accesories( Concurs)

1.Like paginii Miriam Celeste Accesories
2.Like&Share postarii de Concurs
3.Comment in care sa inviti minim 3
prieteni sa aprecieze pagina

Premiul constă într-un voucher în valoare de 100 lei. Vă puteți alege orice produs din albumul cu produse disponibile.

Cum vi se pare?

Eu garantez că vă vor plăcea atât de mult aceste produse, încât veți reveni cu comenzi. Nu există ceva care să nu placă, ori sunt eu ciudată și subiectivă? Mă îndoiesc, tind să rămân mereu obiectivă atunci când vorbesc de munca unui om, tocmai pentru că știu că gusturile nu se discută.

Produsele arată exact așa cum le vedeți în poze, deci dați un ochi pe pagină și participați și la concurs dacă tot ați ajuns acolo.

Succes!

Concursul îl găsiți aici, doar aici puteți participa la concurs. Indepliniți toate cerințele și aștepați exatragerea. Mai este foarte puțin timp, grăbiți-vă!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.