Acasă Jurnal Mulțumesc

Mulțumesc

489
0
Ce ai face dacă ai avea posibilitatea să o iei de la zero? Să te muti într-un oraș, undeva unde nu cunosti pe nimeni și undeva unde nimeni nu știe cine ești, pe cine ai iubit, cât ai greșit sau cât bine ai făcut? Mi-a trecut de câteva ori prin cap să plec. Să o iau de la zero, să plec în lume cu o geantă de haine și doi copii de mână. Să fiu undeva departe de toți cei pe care i-am iubit, m-au iubit, ne-am rănit, iertat, îmbrațișat,dar am rămas, pentru că  eu nu datorez nimic nimănui în afară de Mulțumesc.

Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat atunci când eram îngenunchiată de viață, situații, oameni. Au fost câțiva lângă mine necondiționat și dacă nu i-am răsplătit sper să o pot face într-o zi.

Multumesc celor ce au știut să tacă și să asculte. Să asculte și să tacă. Așa oameni au fost puțini în viața mea, dar au fost o binecuvântare.
Multumesc celor ce au vorbit mai mult decât era cazul. Celor ce au emis păreri eronate despre mine. De la ei am învățat că atunci când  nu ai nimic bun de spus mai bine taci. Tăcerea poate face atat de bine unui om! Și vorbele aruncate la întâmplare mult prea mult rău.
Mulțumesc celor ce au încercat să mă cucerească cu bani, cadouri, bogății. De la ei am învățat să privesc mereu în interiorul meu și să fiu atentă la ce nevoi am cu adevărat.
Mulțumesc celor ce au spus ca sunt falsă. M-au făcut să -mi dau seama că poate a venit timpul să nu mă mai deschid atât de mult în fața oamenilor. M-au condus spre oglindă. Sunt mândră de ceea ce am văzut dincolo de ea.
Mulțumesc celor ce nu au știut să îmi țină secretele. Acum știu că cel mai bine păzit un secret este de mine și că am dreptul de a ține lucruri pentru mine.
Mulțumesc celor ce m-au înțeles. Nu sunt un om ușor de înteles, dar cei ce au avut răbdare au învațat să mă accepte așa cum sunt. Și eu pe ei. Oamenii ăia sunt binecuvântare în viața mea.
Mulțumesc celor ce mi-au spus că nu pot, că nu sunt capabilă. I-am crezut o vreme apoi mi-am demonstrat mie că pot mai mult decât aș fi crezut. Pe ei i-am ținut la distanță. Îmi plac oamenii optimiști.

Mulțumesc celor ce m-au jignit. Am înțeles cât de răniți suntem și cât putem să rănim la rândul nostru. I-am iertat, dar niciodată nu voi mai avea încredere în ei.

Mulțumesc celor ce m-au iubit, dar mai  ales celor ce m-au iubit atunci când eram greu de iubit. Sunt oameni în viața mea care m-au iubit doar când am fost fericită și oameni care m-au iubit  și atunci când eram la pământ. De la toți am învățat să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt.
Mulțumesc prietenilor care au rămas și celor care au plecat. Fiecare a însemnat ceva în viața mea. De la cei care au plecat am învatat să mă detașez, să las, să plec, să zbor. Pur și simplu drumurile noastre nu mai duceau în aceeași direcție și e normal.
Mulțumesc celor ce mi-au dat viață. Să-i iert pe ei a fost greu, însă cel mai dureros proces de iertare a fost cu mine și încă nu s-a terminat.
Mulțumesc celor ce m-au crescut. Pe ei îi respect mai presus de oricine și orice, datorită lor sunt aici.
Mulțumesc bunicii mele. Dragostea ei m-a făcut om mare.
Mulțumesc copiilor mei. M-au învățat să iubesc curat, necondiționat, infinit.
Multumesc ambilor tați ai copiilor mei. Au fost lecțiile mele de viață cele mai de preț!
Îmi mulțumesc mie pentru tot ceea ce am fost, sunt și știu că pot deveni. Am învățat să fiu responabilă, asumată, blândă, înțelegătoare. Să iubesc, să mă bucur, să trăiesc. Am învățat să prețuiesc viața și să rămân om, indiferent de circumstanțe

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.