More
  Mamici talentate Nu pot să fac asta, nu am cum!

  Nu pot să fac asta, nu am cum!

  O să mă credeți nebună, indecisă, că nu mă țin de cuvânt, că…nu ştiu. Credeți-mă cum  vreți voi, dar eu nu pot să închei această campanie. Eu nu pot să ma opresc din a întreba femeia pe care o văd cu lacrimi în ochi, de ce plânge, ce o doare. Nu pot. Simt că nu am făcut nimic pentru aceste femei. Simt că mai am multe de făcut cu această campanie. Simt că pot să schimb ceva.

  Aşadar campania #mamideceplângi nu se va termina aici, deşi trebuia să se întâmple pe 2 dec. Poate că nu se va termina niciodată. Da, niciodată. Mereu vor exista femei abuzate. Mame care vor plânge. Copii care vor creşte traumatizați, trişti, plângând.

  Nu vă voi stresa cu acest subiect. Promit. Nu am de gând să scriu pe acest cocktail de viață doar despre lucruri triste, dar din când în când voi publica poveşti de viață ale mamelor abuzate. Aş vrea să fie locul în care ele pot găsi mereu informații, poveşti care să le ajute şi sprijin.

  Grupul #mamideceplangi va rămâne deschis şi va creşte, din păcate. Suntem încă în perioada de acomodare, ne cunoaştem, învătăm să vorbim deschis despre acest subiect. Nu este uşor să vorbeşti despre o perioadă din viața ta în care ai luat bătaie, ai fost jignită, ai crezut că nu mai poți, dar ai mai putut puțin. Cu atât mai greu este să vorbeşti despre asta dacă trăieşti  în prezent nedreptățile de mai sus.

  Deci nu, nu ne oprim. Continuăm. Învățăm să ne iubim, să sperăm, să luptăm, să fim fericite.

  Vă las mai jos poveşti ale bloggerilor care sunt parteneri media şi susțin această campanie.

  Vă mulțumesc tuturor celor care ați susținut această campanie, celor care ați crezut în mine, celor care mi-ați scris poveştile voastre. Multe le-am citit plângând. Unele m-au făcut cumva fericită că ați avut curajul să plecați şi să priviți viața altfel. Ştiu că nu a fost uşor.

  Sper să strâng cât mai multe poveşti frumoase de la mamele care au intrat în acest grup, plângând.

  Zana scutecel a scris povestea unei prietene.

  Pisica pe sarma a scris despre o perioada grea din viata ei si cum a rupt legatura cu el, datorita mamei ei.

  RomaniaSEO a sustinut campania #mamideceplangi cu un articol care a atins multe suflete

  Amina Tomescu le-a transmis femeilor cu caldura ca nu este vina lor

  Gradina cu ceai si-a scris povestea plangand, poveste  care a fost preluata si de Gazeta de sud si de antena 1

  Mai sunt bloggeri care au scris și pe care îi voi menționa pe parcurs în articole care au legătura cu această campanie.

  Mi-aș dori să ne susțină cât mai multă lume, să reușim să schimbăm ceva pentru femeile care încă nu au curaj să plece, să lase trecutul în urmă și să înceapă o viață nouă.

  Ne găsiți pe facebook, aici. Este un grup de susținere pentru mamele abuzate, deci au acces mamele abuzate și femei care au trecut prin asta și pot veni cu o vorbă buna, un sfat, un poveste.

  3 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...