Acasă Colaborari O noua gama performanta de printere Kyocera – Ecosys

O noua gama performanta de printere Kyocera – Ecosys

0

Progresul in domeniul printer-elor este o realitate si ne face viata mai usoara, pe piata actuala fiind disponibile modele din ce in ce mai avansate. Unele imprimante sunt capabile de a tipari, am putea spune la calitate „de laborator” poze si documente color, la viteza mare. De asemenea, numeroase modele includ duplex si pot servi drept echipamente personale, de retea, wireless etc.

O imprimanta color laser Kyocera este indispensabila pentru activitatile zilnice dintr-un birou. La fel de mult, va poate avantaja si daca lucrati intr-un studio de fotografie. Imprimantele laser color din gama Ecosys pot tipari in egala masura documente text si grafice, precum si fotografii. In ultimul caz, daca sunteti pasionat al artei fotografice, veti constata ca noile printere Kyocera Ecosys  asigura o buna calitate a paginii printate.

In ceea ce priveste alegerea unei multifunctionale pentru acasa, va recomandam sa optati pentru modele din gama mid-range, in special daca doriti sa beneficiati de un pret bun, accesibil. Ideea este ca mai mult ca sigur, atunci cand iti propui sa folosesti o multifunctionala acasa, nu ai nevoie de o viteza de top pentru imprimarea documentelor text sau a pozelor pe hartie foto. Totodata, nu ai nevoie nici de interfata de retea, varianta cu duplex sau diverse alte dotari. Acest lucru nu inseamna ca va sfatuim sa alegeti cele mai ieftine echipamente. Dimpotriva, un dispozitiv tip printer sau multifunctional merita o investitie pe masura. Cum afirmam mai sus, cele din gama de mijloc ofera durabilitate in timp si fiabilitate, fiind in plus mai silentioase, asa ca merita din plin sa platiti o diferenta, in defavoarea celor foarte ieftine.

Pentru activitatile de birou, in general este nevoie un multifunctional rapid, preferabil care sa dispuna de duplex, adica sa poata tipari fata-verso, cu fax, aceasta ultima dotare fiind extrem de utila in orice business. In acest caz, o imprimanta laser cu interfata de retea sau o multifunctionala cu optiunea wireless inclusa sunt ideale, permitand mai multor persoane din birou sa tipareasca documentele necesare folosind acelasi echipament. Noua gama Ecosys de imprimante color si monocrom ofera avantajul economisirii de resurse, cu un consum redus de energie. Puteti face o investitie avantajoasa, optand pentru oricare model de imprimanta Kyocera Ecosy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.