More
  Interviuri Mami, piu! (Ornamente hazlii de Paști)

  Mami, piu! (Ornamente hazlii de Paști)

  Este o săptămână de când nu am chef de nimic, nici de scris, nici de ieșiri, de nimic. Asta pentru că nopțile mele nu mai sunt nopți, pentru că nu știu cum, dar patru măsele s-au gândit să răsară fix acum, chit că nu i-au ieșit nici incisivii de sus. Nici dinții nu mai ies cum ieșeau pe vremuri, dom’le! Vorbesc de Bia, v-ați prins voi, de mine nu știu nici dacă mi-a ieșit măseaua de minte până la vârsta asta.

  În altă ordine de idei, vă spuneam și anu’ trecut că pe mine nu se ridică părul și nu mă cuprinde nicio emoție de Paști, nu aruncați cu ouă, nici măcar din alea colorate, sunt doar sinceră. Am terminat ieri curățenia generală, am muncit până mi-au ieșit ochii (la figurat, slavă DOmnului!), dar nici măcar curățenia nu e pentru că vin sărbătorile, ci pentru că era necesară. Așadar nu gătesc nimic, nici nouă nu vopsesc pentru că Denis este plecat, iar Bia nu știe de așa ceva,pe mine nu mmă interesează subiectul, pe soț îl duc la ai mei.

  Ca să nu mă mai lungesc cu  vorba, voiam să vă invit și să vă dau și idei de joacă cu cei mici. Pentru că tot vine perioada asta, dacă nu îmi place să gătesc și să mă emoționez când văd ouă roșii, atunci zic să mă distrez puțin. Am această carte de la EDITURA CASA cu Ornamente hazlii de Paști și am găsit o mulțime de chestii interesante în ea. Pui, cocoși hazlii, figurine din cutii, fluturași veseli, oițe și iepuras zburdalnici, etc

  Bianca nu este la vârsta la care să știe să facă ornamente, ar fi indicat nici să nu se afle prin preajmă atunci când mă lovește pe mine creativitatea la cât de bună este la distrus lucruri, așa că m-am gândit să-i fac o surpriză și anume să-i umplu casa cu ,,pii”. Așa le spune ea la pui. Inclusiv la alte păsări. ,, mami, piu, pii”. Și cum nu-mi permit luxul de a-i aduce pii reali, mă folosesc de această carte, care mi se pare super-tare și pe care vi-o recomand din suflet.

  Iată de ce am nevoie ca să fac niște puișori drăgălași: 

  -resturi de carton foto alb, galben-deschis, verde-deschis și roz

  -carton roz cu sclipici, cu model floral

  -buline adezive galbene și verde-deschis

  -hartie tip fagure de miere, galbena

  -ață alba de brodat

  • Vor ieși niște minunății de care sunt sigură că s-ar bucura orice copil. Puișori și ouă, ghirlandă pe care puteți să o agățați și la geam, dar ce zic eu, nu mai bine vedeți în carte cum se face și cum arată această ghirlandă?

  Eu v-o arăt pe a mea doar dacă va fi foarte frumoasă, în plus voi face mulți pii după ce învăț să-l fac pe primul.

  Vă doresc să aveți sărbatori de poveste cu copii fericiți!

  Cartea o găsiți aici, mai aveți timp să cumpărați, iar dacă nu o vreți pe asta, aveți un milion de alte cărți utile într-o casă cu copii.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Iubire cu porția

  Dintotdeauna am știut că eu o să scriu o carte, însă niciodată, dar niciodată nu am putut să-i găsesc un ,,nume'', altul decât numele...

  Fata mea, să fii cuminte, să ierți și să iubești

  Niciun dor nu doareCum doare dorul meu de tineNiciun om pe lume

  Dare to fly

  Am încă două tatuaje. Proaspete. Faine. Ale mele. Despre mine.Prietena mea aproape că m-a implorat să nu fac...

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...