Acasă Interviuri Păpușa Barbie, păpușa Barbie unde ești?

Păpușa Barbie, păpușa Barbie unde ești?

643
0

Cred că nu există om, fie el bărbat sau femeie să nu știe de păpușa Barbie, însă credeam că fetițele nu știu toate,mă rog, până la o anumită vârstă și eram convinsă că a mea fată nici atât nu a aflat! Acum, fie vorba între noi, mi-a fost mai ușor să văd craci și mâini rupte de la păpuși de 15 lei decât de la păpuși precum Barbie, căci banii afară din casă nu mă dau, iar fiică-mea… Știu prea bine ce poate!

Relaxarea mea a ținut până la prima ei păpușă Barbie, pe care a primit-o acum ceva timp. Mare mi-a fost mirarea să o aud atunci când am deschis coletul: Babyyyy! Păpușa Baby, mami! Și mie mi se făceau noduri în suflet numai la gândul că din Baby nu va mai rămâne nici crac în cel mai scurt timp…

Daaaar surpriză, se pare că Baby a devenit prietena Biancăi și merge cu ea la baie de fiecare dată, fără excepție, se spală cu gelul meu de duș și cu șamponul meu din lapte de capră. Are nevoie până și Baby de un scalp curat, mai ales la vârsta ei, nu? Dacă nu știați, Baby împliniște 60 de ani anul ăsta și este cu adevărat una dintre cele mai wow păpuși, o recunoști dintr-o mie, chiar dacă nu ai avut una niciodată.

Bianca și-a făcut planuri mari, intenționează să o ia pe Baby la mare, deși trebuie să aștepte până la anu’ și își mai dorește să o învețe să inoate. Mă tem că va învăța Barbie înaintea ei, la cât de flexibilă este, însă până atunci problema mea numarul unu’ este că trebuie să știu mereu unde este Barbie, pentru că dacă uită în care pat a ascuns-o, în ce căsuță, în cadă sau chiuvetă e sfârșit de lume și eu sunt obligată-forțată să o găsesc pe Baby! Așa că nu de puține ori cânt prin casă: păpușa Barbie, păpușa Barbie, unde ești? Păpușa Barbie, păpușa Barbie ești cea mai tare din povești!

Bia face ochii mari și se prăpădește de râs, măcar nu mi miorlăie până o găsim. Și am mai găsit o soluție: Pe Minimax se difusează cel mai nou serial cu Barbie și prietenele ei: Daisy, Stacie, Skipper, Ken și sora ei cea mică, pusă pe glume. Serialul este Barbie Dreamhouse Adventures și este difuzat pe Minimax, așa cum spuneam mai sus.

Cât despre mine… Aș cam vrea să plec pe o insulă pustie, să scriu, să citesc, să dorm și să-mi privesc sufletul de aproape, dar astea sunt planuri pe care le voi duce la bun sfârșit pe la vreo 60 de ani ai mei,până atunci voi pregăti bagaje pentru Bia si Barbie, deh întotdeauna dorințele copiilor sunt ușor de îndeplinit.

Dacă vă doriți să faceți cunoștință cu Barbie o găsiți aici la un preț foarte bun, vă garantez că merită. Vouă vă va trezi amintiri din copilărie, iar pe fetițe le va fascina de-adevăratelea, pentru că așa cum spuneam, Barbie este genul ăla de păpușă pe care o recunoști dintr-o mie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.