More
  Mamici talentate Pe Aripile Sunetului calatoreste in Craiova. Concurs de interpretare muzicala pentru copii...

  Pe Aripile Sunetului calatoreste in Craiova. Concurs de interpretare muzicala pentru copii talentați.

  Nu știu dacă aveam voce, acum nu am sigur, însă mi-aș fi dorit atunci când eram mică să cânt. Ba chiar aveam trupă cu fetele de pe uliță, inventam cântece, dansam, ne distram și mă vedeam o divă pe scenă. În realitate alor mei nici nu le-a trecut prin cap să mă ducă vreodată la vreun concurs, la vreo școală specială ori să facă ceva în sensul ăsta.
  Nici eu nu îmi amintesc să fi spus vreodată că îmi doresc așa ceva, nici nu am spus până azi cuiva, însă și azi sper să mă trezesc cu o voce demențială și să fiu Andra, Irina Loghin,oricine care cântă bine. Vise de noapte, taică, vorba lui unchiu-miu!

  Denis nu are voce, nu cântă niciodată, nici când era bebe nu cânta. La serbări doar mimează, eu mă amuz, nu ma oftic că nu îi place să cânte, să stea drepți la serbări, nu îmi este ciudă că nu are talent în acest domeniu. El mă blochează cu matematica, îi place și socotește singur, prin casă, ori când plecăm la drum.

  Biancăi se pare că-i place mult să cânte și să danseze. Da, crește inima în mine, îmi doresc să facă ceva în sensul ăsta și dacă va vrea eu o voi susține. Dacă vrea să se facă make-up artist, ori stilist protezist, căci și în aceste domenii are un talent aparte…O SUSȚIN!

  Îmi iubesc și îmi susțin copiii indiferent de religia, talentele, iubirile pe care le vor avea, căci despre asta este vorba, despre cât de pregătiți suntem să vină copilul să ne spună că el vrea să fie make-up artist și nu doctor așa cum am vrea noi, poate. Cum ar fi să-i susținem, să acceptăm, să fim acolo pentru TOT și cu tot ce au nevoie?
  Scriu azi despre un super proiect, prin care toți copiii talentați sunt îndemnați să facă ceva în acest sens.

  Pe Aripile Sunetului calatoreste in Craiova

  pe aripile sunetului concurs

  Concursul Pe Aripile Sunetului vine cu o noua editie in intampinarea noului an scolar, editie ce se va desfasura in perioada 3-4 Noiembrie 2018 incepand cu ora 10 in incinta Liceului de Arte “Marin Sorescu”, Craiova.

  Concursul National de Interpretare Muzicala Pe Aripile Sunetului aduce o explozie de trairi si de emotii, de la ras la plans pana descoperirea unor talente cu adevarat iesite din comun! Este primul concurs in care pot participa prescolari si elevii din clasele I-XII care studiază muzica atât în mediul privat cât si în liceele de specialitate.

  Asadar, mamici, tatici, bunici, daca aveti un copil talentat si dornic de afirmare il puteti inscrie pana pe data de 26 Octombrie 2018, urmarind pasii din link-ul urmator https://pearipilesunetului.ro/regulament/.

  Prima ediţia a concursului Pe Aripile Sunetului s-a desfăşurat cam aşa:

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...