Pe Aripile Sunetului calatoreste in Craiova. Concurs de interpretare muzicala pentru copii talentați.

Nu știu dacă aveam voce, acum nu am sigur, însă mi-aș fi dorit atunci când eram mică să cânt. Ba chiar aveam trupă cu fetele de pe uliță, inventam cântece, dansam, ne distram și mă vedeam o divă pe scenă. În realitate alor mei nici nu le-a trecut prin cap să mă ducă vreodată la vreun concurs, la vreo școală specială ori să facă ceva în sensul ăsta.
Nici eu nu îmi amintesc să fi spus vreodată că îmi doresc așa ceva, nici nu am spus până azi cuiva, însă și azi sper să mă trezesc cu o voce demențială și să fiu Andra, Irina Loghin,oricine care cântă bine. Vise de noapte, taică, vorba lui unchiu-miu!

Denis nu are voce, nu cântă niciodată, nici când era bebe nu cânta. La serbări doar mimează, eu mă amuz, nu ma oftic că nu îi place să cânte, să stea drepți la serbări, nu îmi este ciudă că nu are talent în acest domeniu. El mă blochează cu matematica, îi place și socotește singur, prin casă, ori când plecăm la drum.

Biancăi se pare că-i place mult să cânte și să danseze. Da, crește inima în mine, îmi doresc să facă ceva în sensul ăsta și dacă va vrea eu o voi susține. Dacă vrea să se facă make-up artist, ori stilist protezist, căci și în aceste domenii are un talent aparte…O SUSȚIN!

Îmi iubesc și îmi susțin copiii indiferent de religia, talentele, iubirile pe care le vor avea, căci despre asta este vorba, despre cât de pregătiți suntem să vină copilul să ne spună că el vrea să fie make-up artist și nu doctor așa cum am vrea noi, poate. Cum ar fi să-i susținem, să acceptăm, să fim acolo pentru TOT și cu tot ce au nevoie?
Scriu azi despre un super proiect, prin care toți copiii talentați sunt îndemnați să facă ceva în acest sens.

Pe Aripile Sunetului calatoreste in Craiova

pe aripile sunetului concurs

Concursul Pe Aripile Sunetului vine cu o noua editie in intampinarea noului an scolar, editie ce se va desfasura in perioada 3-4 Noiembrie 2018 incepand cu ora 10 in incinta Liceului de Arte “Marin Sorescu”, Craiova.

Concursul National de Interpretare Muzicala Pe Aripile Sunetului aduce o explozie de trairi si de emotii, de la ras la plans pana descoperirea unor talente cu adevarat iesite din comun! Este primul concurs in care pot participa prescolari si elevii din clasele I-XII care studiază muzica atât în mediul privat cât si în liceele de specialitate.

Asadar, mamici, tatici, bunici, daca aveti un copil talentat si dornic de afirmare il puteti inscrie pana pe data de 26 Octombrie 2018, urmarind pasii din link-ul urmator https://pearipilesunetului.ro/regulament/.

Prima ediţia a concursului Pe Aripile Sunetului s-a desfăşurat cam aşa:

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.