Pe femeie la început o doare sufletul, apoi dispare

Pe femeie la început o doare sufletul, apoi dispare

Circula o vorbă cum că pe femei le doare o vreme sufletul, apoi le doare în cot. Aș putea să contrazic dacă aș lua în calcul după câți mi-au plâns ochii și cât de puțin au meritat, dar dacă mă gândesc mai bine… Merită să doară sufletul un timp pentru liniștea pe care o simți când vezi că începe să te doară în cot.

Plângem noi ce plângem, dar la un moment dat chiar ni se taie și atunci începe adevarata aventură,pentru că nu? Cât de proastă să fii să bați la uși închise? Câte ifose și fițe să suporți? Câte poți și tu că doar om ești, dar mai ales FEMEIE, nu?

Așa că dragi bărbați mai siguri pe iubirea unei femei decât pe puterea ei, m-am gândit că ar fi de folos să știți câte ceva despre femeie, atunci când vreți să fiți iubiți, dar nu oferiți nimic. O fac pentru binele vostru suprem, trust me!

Poate nu ar fi rău un manual despre cum să păstrezi o femeie lângă tine, dacă o iubești, desigur, că dacă nu… O lași să plece.

Nu te va iubi nicio femeie la infinit doar pentru că s-a îndragostit o dată de tine apoi i-ai uitat și data nașterii. Îți va uita și ea numele în doi timpi și trei mișcări.

Poate te pricepi tu la vorbe, poate i-ai luat mințile, dar și le bagă imediat în cap. Calmează-te… Nu e proastă, a fost doar îndrăgostită.

Dacă o vrei și chiar o vrei

Comportă-te cum ai chef cu ea și îți va pupa tălpile! În visele tale, da!

Minte-o! Te va crede, așa de dragul tău, că ești simpatic, dar va ști când să te bată cu propriile minciuni. Nu o subestima.

Promite-i! Ce vrei tu, ea oricum va crede doar ce simte că e adevărat. Nu te pune cu instinctul unei femei, oricâtă putere de convingere ai avea tu.

Dacă vrei să fii bărbat adevarat lasă naiba ifosele și cucerește-o! Mereu. Zi de zi. De la început până la sfârșit. Nu o trata cum ai tu chef, nu e marionetă. Oricât de îndragostită ar fi tot se trezește,, proasta” peste noapte și își dă seama că merită mai mult și mai bun, că nu-i ești de ajuns, că nu mai are nimic de oferit.

Nu o face să plângă. Plânge o vreme, apoi își șterge lacrimile și merge mai departe. Fără tine, categoric.

Respect-o! Este un lucru pe care ar trebui să-l știi despre toate femeile de pe planeta asta. Merită respect! Îți reamintesc și eu. Ia-o ca și cum ai citi codul bunelor maniere.

Fii atent cu ea. Poate are nevoie de tine. Poate vrea să-i spui că e și frumoasă nu doar bună în pat. Poate simte nevoia să fie,, cineva” pentru tine, fă tot posibilul să nu devii tu,, nimeni’ ‘ pentru ea. Asta dacă îți pasă, desigur!

Și nu uita: pe femeie o doare sufletul o vreme, dar vine o zi în care nu o mai doare nimic.

Articolul precedentTe ai pe tine și ai tot
Articolul următorCe NU mai fac în 2020

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Fototerapia- Interviu cu Roxana Cimpoeru Ilie

Pe Roxana Cimpoeru Ilie o știu de aproximativ un an din online și de...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.