Acasă Familie Pentru ca imi esti...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti…

love
pinterest

Si soare si nor…

Si liniste si pace…

Si bine si rău…

Imi  esti tot, iubire! Omul care ma ridica in slăvi si ma coboară cu picioarele pe pământ. Fericirea nemărginita pe care mi-o daruiesti prin simpla ta prezenta. Sunt fericită cu tine.Oricand. Oricum. Oriunde. Si atunci când ma saruti si atunci când ma cerți. Sunt fericită si când ma superi caci stiu ca…Imi esti!

Si azi si maine si in fiecare zi. Esti echilibrul meu. Nu ma lasi sa imi tin privirea in pamant nici sa privesc de sus pentru ca stii atatea despre viata….

Esti pacea si linistea sufletului meu. Ma imbeti de fericire si ma declar alcoolica. Am o bautura preferată pe care o consum in orice moment al vieții mele si nu ma duce pe sapte cărări ci ma trimite mereu in bratele tale.

Esti omul care m-a facut sa scap de cele mai urate sentimente si frustrări de care unele femei nu se vindeca niciodată. Ai crezut in mine si iti multumesc.

Esti cel care ma surprinde rar cu o floare, dar ma protejează zilnic cu prezența. Pentru asta as renunta la toate florile din lume.

Esti cel de care eu nu ma plictisesc niciodată, nici după patru ani si sunt convinsă ca 10, 20, 30, ne vor gasi tot mana in mana asteptând copiii sa ne calce pragul casei .

Esti cel pentru care am nutrit tot felul de sentimente pana sa ajung sa spun intr-un mod egoist, poate, ca IMI ESTI, insa stiu ca iti doresti SA ITI FIU Si iti voi fi! Mereu. Promit!390389_465993980107853_1245518114_n

Si nu iti multumesc zilnic prin cuvinte, nu iti spun zilnic cat Te iubesc, nu voi face din iubirea noastra o carte pe care sa o pun in mâinile tuturor, insa vreau sa stii ca oricâte cate pagini vei da din povestea noastra, la fiecare sfarsit de capitol ma vei gasi la fel de îndrăgostită. Acum si întotdeauna pentru ca m-ai facut sa cred ca fiecare om are jumătatea lui, iar tu esti jumătatea mea!

Imagini preluate de pe Pinterest

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Recomandări

Ultimele articole

Comentarii