More
  Beauty&Fashion Pentru mame fără timp, recomand oja semi de la Malika Colors

  Pentru mame fără timp, recomand oja semi de la Malika Colors

  Vă povesteam într-un articol mai vechi că nu îmi găseam trusa cu oja semi, că sunt obsedată să am mereu unghiile îngrijite, ojate, etc.

  Între timp am găsit trusa, dar am abandonat-o pentru că mi-am luat trei nuanțe de ojă semi, bază si top coat de la Malika Colors şi da, m-am îndrăgostit.

  Nu de un bărbat.  Nici de o ojă, ci de acest brand despre care nu ştiam aproape nimic, dar pe care testându-l m-a făcut să iubesc din nou oja clasică pentru că da, am şi câteva nuanțe de ojă clasică de la Malika Colors. De oja semi nu mai zic, mult mai bună decât ceea ce foloseam  înainte.  Dacă nu m-ar deranja  aspectul unghiilor după o lună de șmotruit podele, șters copii, gătiti și tocit tastatură, sunt convinsă ca oja semi ar sta cam șase săpămâni pe unghii.

  Aveti aici și instrucțiunile pentru oja semi. Rămâne doar să vă cumpărați trusa și să vă apucați de treabă.

  De ce recomand acest brand?

  În primul rând vreau să vă zic că recomand ambele tipuri de ojă, dar eu prefer oja semi pentru că aşa ajung să-mi fac unghiile la aproximativ o lună. Deci pentru mame mi se pare varianta cea mai bună, noi fiind mereu în goană după timp.

  • culorile sunt exact așa cum le vedeți pe site, în sticluțe, oriunde sunt prezentate
  • rezistență minim 5 zile la oja clasică și minim  o lună la oja semi
  • multe culori, lucru care interesează pe toată lumea. Ne plictisim repede de nuanțele de pe unghii, deci mereu trebuie să avem variante
  • prețuri bune, chiar foarte bune. În raport cu calitatea mi se pare chiar ieftine produsele de la Malika Colors.

  Ce produse găsiți la Malika Colors

  Nu cred că există femei care să nu iubească produsele cosmetice. Mă rog, există femei care să reziste fără machiaj luni de zile, femei care poartă machiaj doar la evenimente, femei care țin unghiile fără ojă, dar nu există să intrii pe Malikacolors.ro și să nu găsești ceva care să-ți facă cu ochiul.

  Eu am căutat oja semi și m-am ales și cu oja clasică, căci sunt femeie, nu? Ne plac cumpărăturile, mai ales online și mai ales produsele cosmetice.

  Așadar vă invit și pe voi să dași o tură pe site-ul lor și să plecați cu ,,buzunarele pline” cheltuind bani puțini și cumpărând produse cosmetice de calitate pentru că veți găsi produse pentru machiaj, unghii, ingrijire persoanala, aparatură și tot ce va trebuie ca să faceți un salon chiar la voi acasă.

  Eu vă pregătesc un concurs imediat pe pagina de facebook a blogului fix cu oja clasică de la Malika Colors.

  Spor la cumpărături, vă aștept la concurs!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...