Acasă Interviuri Poți să plângi, fato

Poți să plângi, fato

1005
1

Plângi dacă asta îți vine să faci!

Plângi pentru că ai pierdut încă o dată. Nu contează a câta oară, plângi acum dacă atunci nu ai putut…

Plângi dacă asta îți vine să faci atunci când treci pe lângă terasa unde te ducea pe când îi purtai copilul în pântece! Opreşte-te, nu fugi, amintește-ți cât de frumos îți vorbea, cum îți promitea că vei fi fericită, ca veți fi! Şi ați fost, puțin timp, dar ați fost, pentru asta mulțumeste-i dacă simți!

Plângi dacă pe strada care ducea către voi acum duce doar către tine, e normal să-ți aminteşti și să doară, dă-ți voie… Va trece într-o zi, îți promit!

Plângi dacă soarele de primăvară îți amintește de diminețile în care plimba copilul vostru și tu urmăreai de pe geam toată scena radiind de fericire! Plângi, sunt amintirile tale, poate și ale lui!

Plângi dacă încă bei aceeasi cafea, după aceeaşi rețetă, învățată de la el! Plângi…bea si cafeaua lui şi poți… Poți să plângi…într-o zi vei râde

Plângi dacă ți-e ciudă că a fost frumos, dar prea puțin, că a fost mai mult durere decât fericire, mai multe lacrimi decât iubire… E normal, poți să plângi!

Plângi dacă te întreabă cineva de tati… E normal să plângi, plângi durerea ta, durerea ei, simți vină, fustrare şi neputință, dar poți să plângi, este în regulă, se vor așeza și astea la momentul potrivit!

Dacă ești suparată pe tine, dacă ai fi vrut mai mult şi crezi că ai primit puțin, dacă lacrimile ți se preling în suflet… Dă-le voie să-ți mângâie obrajii… Plângi, fato dacă simți!

Iată eşti singură într-o casă mare, nu te ruşina de tine, dă-ți voie să fii, poți să plângi!

1 COMENTARIU

  1. O să și zâmbesti. Mai plâng si eu dar nu mai plang nici de dorul lui, nici nu-mi mai imaginez cum as fi putut trai inca o luna cu el. Muream. E foarte greu sa te desparti. Si cand e un copil la mijloc, indiferent cum definim mijlocul, dar daca sunt doi… Esti puternică si un exemplu pentru altele care raman in relații toxice.

    Nu am mult dar am ce ne trebuie si mai presus, avem liniste, ii pot oferi copilului meu multa dragoste fara sa ma gandesc cu groaza cand vine X acasa ca se schimba atmosfera

    E bine sa ai un loc spatiu mare 🙂 Au pe unde sa alerge 🙂

    Te pup, Ralu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.