More
  Interviuri Prințesa Urbană la Craiova cu piesa de teatru Când mă fac MARE...

  Prințesa Urbană la Craiova cu piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric

  Nu am mai scris de ceva timp, deși aș fi putut să jur că mai am puțin și revin cu totul la blog, că o să scriu zi de zi. Se pare că mai am de lucru la organizare, timp e dacă vrem, nu-mi place să mă mai plâng de el.

  Când am început să scriu acest articol am realizat ceva oarecum rușinos. Eu nu am fost niciodată la teatru. Și nici nu m-am gândit niciodată la asta. Nu faptul în sine mă șochează, ci faptul că nu am avut niciodată curiozitatea. Este clar că nu am crescut cu asta, că la mine la țară nici nu se auzea despre așa ceva, ori doar eu nu am auzit, cert este că nu am fost niciodată. Nici la cinema nu fusesem până acum 4 ani și nici nu am mai fost de atunci vreodată în afară de dățile în care am avut două ședințe foto. Asta mă face să realizez cât de greu ies din starea de confort, cât de mult ımi place să trăiesc așa cu ceea ce cunosc și cât de tare mă sperie noul, însă niciodată nu este prea târziu. Nici măcar să mergi pentru prima oară la teatru la 32 de ani.

  Așadar, multumesc Prințesa Urbană că mă duci pentru prima oară la teatru! Este o onoare pentru mine și cu siguranță voi rămâne cu o amintire foarte frumoasă. O să-mi amintesc cu drag că prima piesă de teatru pe care am văzut-o, trăit-o, simțit-o a fost a unui om pe care îl iubesc și respect! Este cu adevărat emotie și bucurie să fiu duminică lângă tine!

  Nu o mai lungesc și vă anunt cu drag că duminică, 2 iunie la ora 11:00 Ioana Chichet Macoveiciuc vine ın Craiova cu o piesa de teatru și lansarea celor trei cărți.

  Vă las mai jos toate detaliile și aștept să ne vedem într-un număr cât mai mare! Știu că sunteți multe mămici care o iubiti pe Ioana și așteptați să ajungă în Craiova și mai știu că nimic nu vă va opri să profitați de această zi!

  ,,Duminică, pe 2 iunie, vă așteptăm cu mic cu mare la Casa Armatei din Craiova, la noua piesă de teatru cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte din serie, scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). De la ora 11.00!
  Biletele au prețul simbolic de 10 lei și pot fi achiziționate de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/teatru-cand-ma-fac-mare-casa-armatei-craiova-524743/event.html
  Piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric este jucată de Anca Grosu și Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din București.
  În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul, lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.
  Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la meserii și valori.
  Spectacolul durează 40 de minute și este destinat copiilor peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici, normal).
  La final, puteți achiziționa toate cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, la prețuri speciale, inclusiv cartea Când mă fac MARE, care include un semn de ușă cadou, scris chiar de Ema, noul roman despre vindecare, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat. Autoarea cărților, care va fi și ea prezentă duminică la Craiova, vă așteaptă la final pentru poze și autografe.
  Costul unui bilet este de 10 lei de persoană. Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).
  Să ne vedem cu bine, Craiova!
  Piesele din spectacol sunt acestea, dacă doriți să le repetați din vreme cu copiii:
  Imnul Pofticioșilor
  https://www.youtube.com/watch?v=lxlHZfirJnY
  Imnul meseriilor
  https://www.youtube.com/watch?v=A4E7mVGLVJs
  Principii de viață
  https://www.youtube.com/watch?v=9wMqmI2C35g
  Cărți lansate duminică la Craiova în cadrul evenimentului, de către editurile DPH și Univers”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Dare to fly

  Am încă două tatuaje. Proaspete. Faine. Ale mele. Despre mine.Prietena mea aproape că m-a implorat să nu fac...

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...

  L- povestea ochilor cu gene lungi și lacrimi dureroase

  Ieri am cunoscut-o pe L. O puștoaică de 16 ani, care locuiește într-un centru de ajutor. E frumoasă. E foarte frumoasă. Cu genele lungi...

  Să numărăm bucuriile, lăsați naiba supărările

  Unul dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am învățat în anul 2019 a fost,, recunoștința''.Atunci când am citit prima oară despre acest exercițiu...