Prințesa Urbană la Craiova cu piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric

Nu am mai scris de ceva timp, deși aș fi putut să jur că mai am puțin și revin cu totul la blog, că o să scriu zi de zi. Se pare că mai am de lucru la organizare, timp e dacă vrem, nu-mi place să mă mai plâng de el.

Când am început să scriu acest articol am realizat ceva oarecum rușinos. Eu nu am fost niciodată la teatru. Și nici nu m-am gândit niciodată la asta. Nu faptul în sine mă șochează, ci faptul că nu am avut niciodată curiozitatea. Este clar că nu am crescut cu asta, că la mine la țară nici nu se auzea despre așa ceva, ori doar eu nu am auzit, cert este că nu am fost niciodată. Nici la cinema nu fusesem până acum 4 ani și nici nu am mai fost de atunci vreodată în afară de dățile în care am avut două ședințe foto. Asta mă face să realizez cât de greu ies din starea de confort, cât de mult ımi place să trăiesc așa cu ceea ce cunosc și cât de tare mă sperie noul, însă niciodată nu este prea târziu. Nici măcar să mergi pentru prima oară la teatru la 32 de ani.

Așadar, multumesc Prințesa Urbană că mă duci pentru prima oară la teatru! Este o onoare pentru mine și cu siguranță voi rămâne cu o amintire foarte frumoasă. O să-mi amintesc cu drag că prima piesă de teatru pe care am văzut-o, trăit-o, simțit-o a fost a unui om pe care îl iubesc și respect! Este cu adevărat emotie și bucurie să fiu duminică lângă tine!

Nu o mai lungesc și vă anunt cu drag că duminică, 2 iunie la ora 11:00 Ioana Chichet Macoveiciuc vine ın Craiova cu o piesa de teatru și lansarea celor trei cărți.

Vă las mai jos toate detaliile și aștept să ne vedem într-un număr cât mai mare! Știu că sunteți multe mămici care o iubiti pe Ioana și așteptați să ajungă în Craiova și mai știu că nimic nu vă va opri să profitați de această zi!

,,Duminică, pe 2 iunie, vă așteptăm cu mic cu mare la Casa Armatei din Craiova, la noua piesă de teatru cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte din serie, scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). De la ora 11.00!
Biletele au prețul simbolic de 10 lei și pot fi achiziționate de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/teatru-cand-ma-fac-mare-casa-armatei-craiova-524743/event.html
Piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric este jucată de Anca Grosu și Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din București.
În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul, lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.
Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la meserii și valori.
Spectacolul durează 40 de minute și este destinat copiilor peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici, normal).
La final, puteți achiziționa toate cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, la prețuri speciale, inclusiv cartea Când mă fac MARE, care include un semn de ușă cadou, scris chiar de Ema, noul roman despre vindecare, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat. Autoarea cărților, care va fi și ea prezentă duminică la Craiova, vă așteaptă la final pentru poze și autografe.
Costul unui bilet este de 10 lei de persoană. Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).
Să ne vedem cu bine, Craiova!
Piesele din spectacol sunt acestea, dacă doriți să le repetați din vreme cu copiii:
Imnul Pofticioșilor
https://www.youtube.com/watch?v=lxlHZfirJnY
Imnul meseriilor
https://www.youtube.com/watch?v=A4E7mVGLVJs
Principii de viață
https://www.youtube.com/watch?v=9wMqmI2C35g
Cărți lansate duminică la Craiova în cadrul evenimentului, de către editurile DPH și Univers”

Articolul precedentMergeți la vot, alegeți pentru voi!
Articolul următorEcler gigant

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.