Să mă ierți…

Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci când vei pleca. M-ai învățat  să tac dacă nu am nimic bun de spus, dar nu m-ai învățat cui să spun atunci când dorul îmi va fărămița sufletul bucată cu bucată.
Uite, vezi? Mă vezi, mumița? Am luat puloverul ăsta al tău. N-am stiut ca ma va prinde dimineata cu el in brate si nici ca va mirosi tot a tine dupa ce ti l-au spalat. Miroase a balsmaul sufletului tău și mă mângâie pe față atunci când lacrimile-mi cad in pernă. Îți simt mâna caldă cum îmi atinge creștetul capului. Îți văd privirea înduioșată de lacrimile mele și îți aud vocea: cât trăiesc eu, mă ai pe mine!
Și acum? Unde ești acum? Unde trăiești tu, buna mea frumoasă? Ce copil strângi la pieptul tău? Ai nepoți acolo cu care să te joci? Te mai supără ceva sau cineva?
Să mă ierți! Să mă  ierți pentru dățile în care mă grăbeam să te cert că nu ești egoistă.
Să mă ierți pentru dățile în care mă grăbeam să închid telefonul căci mă chema viața plină de surprize că să o trăiesc.
Să mă ierți pentru toate dățile în care am venit acasă și nu m-am oprit direct in brațele tale.
Acum merg rar acasă și nu mă asteaptă nimeni în prag. Acum porțile sunt închise. Și usile. Si draperiile la geam sunt trase. Și când intru… Miroase a tine, lacrimile curg și dau să plec, dar mă opresc să-ți miros haina lăsată în cuierul de după ușă. Și o miros până ce mă satur, mai arunc o privire spre camera tristă și goală și plec. Îmi promit că nu mă mai întorc, dar știu că o voi mai face, o voi face atât timp cât acolo va mirosi a tine și a iubire. Atât timp cât ochelarii tăi vor fi la locul lor, hainele în dulap, pereții nezugrăviți și mașina de foc lângă care îmi încălzeai mâinile și sufletul tot acolo. Voi merge în casă aia până când ți se vor șterge urmele, apoi… Te voi căuta doar în suflet ca să îmi mai spui povești despre noi. Să-mi amintesc de ziua în care m-ai luat să fiu a ta și de aia în care mi-ai spus cu glasul tremurând pen ultima oară: să trăiești, mamă!

 

 

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.