Sau poate nu vrei la zăpadă

În sfârşit avem zăpadă! Nu ca atunci când eram eu mică de erau nămeţii până la garduri, dar totuşi
Eu stau în casă şi doare la 11 m în spate de ceea ce se întâmplă căci de asta iubesc eu iarna, ca stau în casă, hibernez, citesc, scriu, cresc copii pe care , evident nu îi scot afară la -11 grade.
Adevărul este sunt o mama denaturată şi nu am dus nici copilul la şcoală, însă ştiu prea bine ce este acum în şcoli cu viroză asta nenorocită pe care tot Denis mi-a adus-o de la şcoală şi a plasat-o subtil Biancăi.

pinterest

Aşa ningă, dar dispară virozele şi gerul căci eu trebuie duc copilul la şcoală şi nici nu vreau gandec cum ne îngheaţă la prima ora gladiolele la amândoi şi cum alerg eu prin nămeţi întorc şi hrănesc bebelusenia asta care de la un timp ţine morţiş ne arate ce plămâni sănătoşi are.
Pe facebook minunez la propriu de câtă prostie zace în atâţia oameni deodată. Aşa ceva mai rar. Atâta supărare nu stau bieţii oameni cu maşinăriile după noi deszăpezească cei 20 cm de zăpadă de n-ai văzut! Eu ştiu, am evoluat şi nu pot va amintesc acum cativa ani buni în urmă am avut cea mai frumoasă copilărie prin nămeţi, nu glumă, dar dacă tot am evoluat învăţaţi oferiţi nu numai cereţi. De exemplu învăţaţi scrieţi corect vreţi autorităţile ia măsuri pentru măreţiile voastre şi învăţaţi fiţi direcţi ca nu stă nimeni va citească pe facebook, deci acolo înlemniţi, lângă maşinile voastre preţioase ca şi voi.
Şi dacă tot suntem la categoria facebook, mai amuză oamenii revolatati în anumite perioade ale anului postăm toţi cam aceleaşi lucruri.
A fost o nebunie cu ,, hai afară la zăpadă„, da , da şi eu am scris aşa pentru aşa au vrut muşchii mei de femeie aproape slăbănoagă. O puştoaică îşi baga şi scotea în toţi ăştia care ,, cântăm„. Pe moment m-am enervat, am vrut -i zic vreo două, apoi am ajuns la concluzia dacă părinţii ei nu au reuşit o educe eu nu am nici o şansă. I-am dat block şi mi-am văzut de treaba.
Şi uite aşa trec zilele mele hibernând cu doi copii în casă, fapt pentru care, va repet iarna nu deranjează decât la ora 7 jumate dimineaţa şi la prânz. În rest, iau o pâine de la magazinul din faţa scării şi o pereche de şosete groase de la Pepco este floare la ureche.
Mai scriu un articol, două, trei, mai dau o comandă pe net, mai citesc ceva, dau cu mopul, fac o ciorbă, strâng o jucărie şi spăl două vase şi uite aşa trezesc vine primăvară şi eu nu am suferit deloc nici iarna asta.
Şi dacă tot spunea cineva pe facebook scriu bloggerii despre ,, hai afară la zăpadă„, iar eu nu am titlul la articol m-am gândit se numească ,, sau poate nu vrei la zăpadă” pentru ca este prea bine la caldura in pijamalele mele noi si calduroase, de dimineata pana noaptea tarziu.

Articolul precedentVreau la munte
Articolul următor5 lucruri esentiale intr-o casnicie
Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Despre cum m-am iubit cu seful meu

Eram angajata lui Ăhă! Am făcut-o și pe asta la viața mea. M-am îndrăgostit de...

Categorii

Comments

  1. In copilarie erau ierni mai grele, dar cu virozele e jale. Din pacate acum sunt alte tulpini foarte periculoase si cu simptome foarte ciudate.
    In privinta postarilor de pe facebook, ma minunez cu pot unii „participa” la concursuri fake sperand sa castige masina lui Becali, casa lui Becali, ipone-ul Andrei si tot asa… :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.