Scrisoare pentru Moș Crăciun

De câte ori ați scris Moșului? De câte ori ați șters și scris din nou? De câte ori ați cerut ceva și nu ați primit? Eu nu prea am scris Moșului, pentru că nu aveam curaj să cer ceea ce îmi doream cu adevărat. Recunosc, mă rugam la Moș, ,,comunicam ”cu el prin rugăciune și eram convinsă că așa cum Dumnezeu ne aude și vede, la fel și Moșul! Doar ni s-a spus mereu că dacă suntem cuminți Moșul ne aduce ceea ce ne dorim, nu? Îmi doream părinții de Crăciun,mulți ani, poate până când am înțeles că Moșul nu le poate chiar pe toate.

Apoi am înțeles că trebuie să scriu, să nu profit de bunătatea Moșului,să cer puțin ca să ajungă la toată lumea. Azi, mamă fiind îmi încurajez copiii să scrie Moșului, să viseze, să ceară, să îndrăznească. Recent fiul meu a trebuit să scrie Moșului alături de colegii lui. El a ales să deseneze o inimă mare pe care a scris : te iubesc, mami! L-am încurajat apoi să scrie și să ceva, orice își dorește el, căci nimic nu e prea mult,iar dacă va fi pentru Moș prea greu, noi îl vom ajuta să îi îndeplinească dorințele.

A cerut în final, a lăsat și adresa de unde poate cumpăra Moșul acea figurină pe care și-o dorește,deh, tehnologia, copiii din zilele noastre.

Azi vin cu o veste tare faină, legat de această tradiție cu scrisoarile către Moș Crăciun.

Centrul Comercial Auchan Craiovița a organizat special pentru copiii din orașul nostru un atelier la care copiii vor scrie scrisori Moșului. Așadar copiii cu vărstele cuprinse între 3 și 10 ani sunt așteptați în Centrul Comercial Auchan Craiovița pe 14 -15 Decembrie între orele 10:00- 16:00 pentru a scrie alături de spriduși scrisori pentru Moș Crăciun. 

Pe 16 Dec între orele 10:00 si 12:00 îl vom aștepta împreună pe Moș Crăciun pentru a dărui cadourile. 

Mai multe detalii  despre această campanie găsiți AICI

Centrul Comercial Auchan Craiovița  are drept scop animarea comunității în care activează. Și-a asumat rolul de a fi un centru comercial sociabil, parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Astfel, centrul este locul care îi aduce împreună pe membrii comunității, îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor. Oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber.

Vino și tu alături de copilul tău pentru a trăi magia sărbătorilor de iarnă în Centrul Comercial Auchan Craiovița!

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.