More
  Mamici talentate Scrisoare pentru Moș Crăciun

  Scrisoare pentru Moș Crăciun

  De câte ori ați scris Moșului? De câte ori ați șters și scris din nou? De câte ori ați cerut ceva și nu ați primit? Eu nu prea am scris Moșului, pentru că nu aveam curaj să cer ceea ce îmi doream cu adevărat. Recunosc, mă rugam la Moș, ,,comunicam ”cu el prin rugăciune și eram convinsă că așa cum Dumnezeu ne aude și vede, la fel și Moșul! Doar ni s-a spus mereu că dacă suntem cuminți Moșul ne aduce ceea ce ne dorim, nu? Îmi doream părinții de Crăciun,mulți ani, poate până când am înțeles că Moșul nu le poate chiar pe toate.

  Apoi am înțeles că trebuie să scriu, să nu profit de bunătatea Moșului,să cer puțin ca să ajungă la toată lumea. Azi, mamă fiind îmi încurajez copiii să scrie Moșului, să viseze, să ceară, să îndrăznească. Recent fiul meu a trebuit să scrie Moșului alături de colegii lui. El a ales să deseneze o inimă mare pe care a scris : te iubesc, mami! L-am încurajat apoi să scrie și să ceva, orice își dorește el, căci nimic nu e prea mult,iar dacă va fi pentru Moș prea greu, noi îl vom ajuta să îi îndeplinească dorințele.

  A cerut în final, a lăsat și adresa de unde poate cumpăra Moșul acea figurină pe care și-o dorește,deh, tehnologia, copiii din zilele noastre.

  Azi vin cu o veste tare faină, legat de această tradiție cu scrisoarile către Moș Crăciun.

  Centrul Comercial Auchan Craiovița a organizat special pentru copiii din orașul nostru un atelier la care copiii vor scrie scrisori Moșului. Așadar copiii cu vărstele cuprinse între 3 și 10 ani sunt așteptați în Centrul Comercial Auchan Craiovița pe 14 -15 Decembrie între orele 10:00- 16:00 pentru a scrie alături de spriduși scrisori pentru Moș Crăciun. 

  Pe 16 Dec între orele 10:00 si 12:00 îl vom aștepta împreună pe Moș Crăciun pentru a dărui cadourile. 

  Mai multe detalii  despre această campanie găsiți AICI

  Centrul Comercial Auchan Craiovița  are drept scop animarea comunității în care activează. Și-a asumat rolul de a fi un centru comercial sociabil, parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Astfel, centrul este locul care îi aduce împreună pe membrii comunității, îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor. Oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber.

  Vino și tu alături de copilul tău pentru a trăi magia sărbătorilor de iarnă în Centrul Comercial Auchan Craiovița!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...