More
  Mamici talentate Somajul limiteaza, Infomunca promoveaza

  Somajul limiteaza, Infomunca promoveaza

  Oamenii foarte activi social si obisnuiti sa isi indeplineasca toate dorintele sufera pana la depresie cand ajung someri. In viziunea lor, somajul este un fel de limitare de la toate placerile vietii si au dreptate sa creada asta. Stagnarea finaciara este insa depasita de catre cei care accepta ajutorul oferit de Infomunca si urmaresc cu atentie munca in Cluj. Prin intermediul platformei, sute de angajatori seriosi recruteaza forta de munca asigurand promovarea oamenilor dornici de munca si raspunzand nevoilor lor de prosperitate.
  De la posturi pentru cei cu liceul sau pentru meseriasi, la joburi care necesita pregatire superioara ofertele scot oamenii din plafonare asigurandu-le sanse egale la promovare celor pentru care munca este solutia unica a iesirii din impas financiar.
  Infomunca nu se limiteaza la a posta cele mai serioase anunturi, ci sprijina pe oricine doreste sa se angajeze punandu-i la dispozitie CV online. Nu este vorba aici de subestimarea candidatilor, ci de faptul ca specialistii in resurse umane ii initiaza in tainele sublinierii atuurilor care cantaresc greu in selectarea candidatilor. Postul de agent turism necesita cunostinte de marketing si geografice, dar si abilitati de comunicare cu clientii, in timp ce un electrician trebuie sa fie foarte priceput in meseria lui si responsabil, iar un manipulant marfa rezistent la efort fizic si stres.
  Atata timp cat se fac angajari in Romania si strainatate, somajul este o limita de moment care trebuie depasita cu success, mai ales ca Infomunca este un aliat de nadejde al celor care doresc sa prospere.
  Inscrierea in baza de date a platformei amintite este gratuita, la fel accesul la informatiile actualizate si verificate. In Cluj, rata somajului este in scadere, iar piata muncii intr-o ascensiune demna de invidiat, de aceea oportunitatile nu merita sa fie ratate.
  Toti cei care se afla in somaj sunt stmulati de Infomunca sa-si gaseasca un loc decent de munca pentru dezvoltarea personala si prosperitate finaciara!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Moșule… Să-i spui că o iubesc

  Vine moșu, vine moșu... Vine moșuuuuuuuuuuuuuu. Na na na! taci, fată!Nu vine niciun moș. Tu nu vezi că nu a nins? Cu ce să ajungă...

  Femei de succes

  ,,-Ești o femeie de succes?-dacă așa se spune femeii care stă acasă și crește copii, da, atunci sunt o femeie de succes!''Cam asta vorbeam...

  Votez. Sunt responsabilă.

  Recunosc. Nu aş fi scris acest articol dacă Ioana nu ar fi venit pe pagina ei cu acest îndemn. Pentru mine a fost un...

  Să mă ierți…

  Și acum? Ce fac eu acum fără tine? M-ai invatat sa traiesc frumos, dar nu mi-ai spus niciodată unde să întreb de tine atunci...