Târg de jucării pentru copiii bolnavi de cancer din Craiova

Trebuia să scriu cancer? Nu, nu trebuia. Nu aş vrea să  mai pronunț acest cuvânt vreodată in viața mea.  Este atat de urat cuvantul asta! Asociat cu un nume de copil te face sa il urăşti şi să… nu prea ai ce să! Trebuie să iei lucrurile aşa cum vin în calitate de părinte şi tot ce poți să faci este să speri că al tău nu, că cei care au se vor face bine, să pui umărul şi să nu treci pe lângă problemele semenilor tăi ca şi cum ai spune bună ziua. Să ajuti! Să te implici! Măcar atunci când auzi de el… ştii tu de cine,  eu nu vreau să mai pronunt numele lui. E cel mai rău şi poartă cel mai urât nume.

Cum poti să ajuti? Uneori poți face multe cu lucruri marunte. Chiar poți!

De şapte ani Parohia Brânduşa din Craiova ajută copiii internați la oncologie în Spitalul nr 1 donând banii stranşi de la Târgul de Jucării.

Ce poți face tu? Vorbeşte cu copilul tău şi alegeţi impreună jucării în stare bună, igienizați-le şi duceți-le la Parohia Brânduşa. Ele vor fi vândute la Târgul de Jucării, iar bănuții vor fi donați copiilor de la oncologie.

Mergi duminică pe 1 octombrie când va avea loc Târgul de jucării si cumpără-i altele la prețuri foarte bune. Jucăriile vor avea prețuri între un leu si douăzeci de lei. Doar trotinetele, bicicletele şi alte lucruri mai mari vor depăşi această sumă. Banii vor merge tot la copiii internați la secția de oncologie a spitalului nr 1 din Craiova.

Poate nu ai incă copil care să doneze jucării şi nici unul pentru care să cumperi, insă tot poți face un bine cu o sumă mică, dar care pentru copiii bolnavi va conta enorm. Alege să mergi la Târgul de jucării duminică şi fă un cadou cuiva. Poate să fie un nepot, un vecin, un copil orfan. Uneori putem face atât de mult bine cu gesturi mărunte, incât nici nu realizam. Trebuie doar să vrem şi să ştim că în viață nimic nu este intâmplător!

Jucăriile care nu vor fi vândute mâine, vor merge la grădinițele de la sate. Şi copiii de acolo au nevoie. Mulți copii au nevoie. Şi noi putem să facem ceva. Credeți-mă,  chiar putem să facem ceva!

Şi mâine puteți să aduceți jucării. Veniți să cumpărați şi să donați. Veți pleca acasă cu mai puțini bani în portofel, dar cu mai multă iubire in suflete. Vă promit! Sunt convinsă că ştiți sentimentul acela de dăruire.

Cu cine mă vad mâine la Targul de Jucării?

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Întoarce-te la tine

Întoarce-te la fetița aia mică care își iubea fiecare părticică a corpului, se analiza...

Panna cotta

Nota:  Încep prin a spune ca rețeta îmi aparține. Mai bine spus,este o rețeta...

Ce ai face dacă ai ști că mâine nu...

Am primit întrebarea asta pe email și m-a cutremurat. Apoi am înțeles de ce....

Cum mi-am dat seama că sunt însărcinată

Multe femei, aș spune chiar majoritatea, își dau seama că sunt însărcinate înainte de...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.