Acasă Interviuri Tatuaje cu povești

Tatuaje cu povești

804
0

Eu am câte o poveste interesantă, cu puțină dramă, puțin umor și multă iubire cu fiecare lucru și om din viața mea că așa sunt eu, sifilitică, vorba bunicii mele. Numai ea îmi spunea așa când făceam ceva amuzant ori duceam o treabă la extreme sau mă aruncam cu capul înainte:,, sifilitică mai ești, muică, fata mea! ” apoi râdea. Întotdeauna. Pentru că și eu o invitam să pornească cu mine în aventura vieții. Nu îmi amintesc exact, dar sunt sigură că i-am zis să își facă și tatuaj când a intrat o data în cameră unde îmi făcea văru-miu tatuaj și mi-a văzut tot abdomenul roșu:

-Aline, ce-i făcuși, mamă?

  • o tăiai, mamă

  • siflitică ești, fată

-taci, mumiță. O să fiu sexi. Vrei și mata?

  • ba eu, muică, nu-mi fac eu draci din ăștia bălțați!

Era culoare. E un tatuaj cu buze. Nu știu ce am avut în cap, dar mă rog! Eu de multe ori în viață nu știu ce am avut în cap.

Primul meu tatuaj l-am făcut când avea Denis 7 luni. Mi-am tatuat numele lui pe picior. Pe ascuns de tac’su căci omu’ considera că o femeie decentă nu are tatuaje și m-a amenințat cu divorțul dacă îndrăznesc să mă destrăbălez în așa hal. L-am făcut pe ascuns că am zis eu că și așa nu mă observă pe mine toată, dar un tatuaj mic. #capsec

Nu a divorțat, am divorțat eu un an si ceva mai târziu. Bună alegere. Amin.

La câteva luni de la tatuaj pe piciorul meu scria PENIS în loc de DENIS. Cred că un an de zile am ieșit din casă doar cu plasture peste tatuaj. Am fost rănit grav. În ego. 🙈

Am reparat numele și am mai făcut și un fluturaș deasupra lui.

Apoi am făcut două buze cu aripi peste operația de apendicită. Doamne Sfinte și Sisoie,nu sunt convinsă că eu am decis așa ceva, dar… Îl port și acum. Îl mai port până prin mai-iunie.

Anul ăsta am găsit-o pe Sladana. Mi-a plăcut fata asta din prima și lucrările ei m-au dat pe spate. Văru-miu era începător acum x ani când făcea experimente pe mine, eu copil și cică am și #pielededrac de asta tatuajele mele nu arătau bine deloc.

Așadar anul ăsta, la o lună după ce a plecar bunica am făcut programare la Sladana și am acoperit numele lui Denis și fluturașul cu acest tatuaj, care semnifică povestea dintre mine și bunica mea. Ideea a pornit de la faptul că bunica îmi zicea mereu:,, te-am crescut ca pe o floare, fata mea”. Mai departe… Rămâne pentru mine povestea, căci nu mulți ar putea înțelege și parcă nici n-aș vrea neapărat.

Tot atunci mi-am tatuat și inițiala ei și un mesaj cu gândul la ea, o promisiune: i’ am strong…

Îmi plac mult. Arată incredibil de bine. Nu le acopăr, nu mă rușinez cu ele, dimpotrivă. Efectiv fac parte din mine ca și cum m-aș fi născut cu ele.

Nu aș fi crezut, dar cred că tatuajele creează dependență. Inițial am spus că mă opresc la astea și că prin primăvară – vară îl acopăr pe cel cu buzele vieții, numai că… Pe 22 ianuarie am programare la Sladana pentru un alt tatuaj. Încă nu știu ce să aleg, nici unde să îl fac, am ceva în cap, dar nu sunt sigură că așa va rămâne și parcă o văd pe bunica cum mi-ar zice: sifilitică ești, fata mea!

Voi cum stați la acest capitol? Câte tatuaje aveți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.