Ce este terapia vampir și care sunt avantajele ei?

Ce este terapia vampir și care sunt efectele ei?

Este normal ca fiecare dintre noi să își dorească să aibă un ten veșnic tânăr, neafectat de factorii externi. Din nefericire însă, stresul cotidian, fumatul, cafeaua în exces și un plan incorect în ceea ce privește alimentația, toți acești factori își pun amprenta asupra modului în care arată și se simte tenul nostru. Firește, ca necesitate a unei rutine de îngrijire a pielii, lumea marketingului oferă și soluțiile potrivite sub forma de seruri și creme, în ambalaje gata pregătite, pentru aplicare zilnică. Pentru că însă după o anumită vârstă o cremă nu mai poate face destul, terapia vampir pare a fi o soluție eficientă și rapidă de întinerire a tenului, cu efecte garantate.

Ce este terapia vampir?

Terapia vampir sau terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) reprezintă o tehnică de injectare în țesuturile pielii a plasmei rezultate chiar din coagularea și centrifugarea sângelui pacientului. Practic, pacientului i se recoltează o probă de sânge, care este supusă centrifugării în scopul decantării compușilor acestuia. Plasma rezultată în urma procesului de centrifugare este mai apoi injectate la nivelul feței, deoarece aceasta va avea rol de umplere și netezire, creând astfel un aspect întinerit al tenului.

În timpul în care proba de sânge este supusă centrifugării, se poate realiza anestezierea pacientului, la nivel local, aceasta având astfel timpul necesar pentru a acționa. Din acest punct de vedere interventia vampir este una nedureroasă, dar cu efecte din cele mai favorabile, chiar și în cazul tipurilor îmbătrânite de ten.

Terapia PRP este o tehnică potrivită aproape pentur orice vârstă și este destinată persoanelor care pot suferi de următoarele probleme:

  • Riduri acute de expresie
  • Riduri în zona gurii, obrajilor sau a gâtului, riduri fine
  • Riduri în zona gâtului și a decolteului
  • Riduri ale frunții, șanțuri sau goluri
  • Slăbire excesivă, modificare a conturării feței

Terapia vampir – avantaje și contraindicații

Avantajul terapiei vampir constă în soluționarea rapidă a problemelor pielii, folosind un procedeun nedureros și propria plasmă în vederea umplerii ridurilor. Totuși, intervenția de injectare a plasmei nu se recomandă persoanelor însărcinate, mamelor care alăptează, pacienților care suferă de boli infecțioase, pacienților care suferă de boli de sânge sau pacienților cunoscuți cu afecțiuni oncologice.

Terapia PRP sau a reușit să câștige foarte mult teren în domeniul chirurgiei estetice, mai ales datorită faptului că avantajul major constă în injectarea unei substanțe naturale, din propriul organism. În vreme ce alte substanțe pot fi sintetizate, plasma este un compus care ajută în mod natural și care oferă posibilitatea pacienților să se bucure de o reîntinerire a feței în mod natural.

Și tenul tău merită să arate impecabil, indiferent de vârstă. Fără substanțe chimice inutile și mai ales fără suferință, terapia vampir este o alegere potrivită. Pentru terapia vampir Cluj, te invităm în clinica VenArt.

Clinica VenArt Cluj pune la dispoziția pacienților o serie de specialități medicale: chirurgie ORL Cluj, chirurgie vasculară Cluj, chirurgie generală Cluj, ginecologie Cluj, laparoscopie  Cluj, chirurgie bariatrica, oncologie, chirurgie plastică și estetică, ecografie, tratamentul herniilor.

Tratamentul herniilor – VIDEO

Citeste si: Cum se realizează operația de apendicită?

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

La mulți ani, eroina mea!

Poate n-am stiut sa arat câtă dragoste îți port...  Poate nu am avut brațele la...

Garaje metalice

În Aprilie se împlinesc șase luni de când am permis și mașină. În sfârșit...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație...

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și...

Pentru ca imi esti…

Pentru ca imi esti... Si soare si nor... Si liniste si pace... Si bine si...

Murim de acest virus nenorocit sau ne nenorocesc comercianții...

Mă simt ca și cum aș fi la școală și cer voie la doamna...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.