More
  Revista Medicală Ce este terapia vampir și care sunt avantajele ei?

  Ce este terapia vampir și care sunt avantajele ei?

  Ce este terapia vampir și care sunt efectele ei?

  Este normal ca fiecare dintre noi să își dorească să aibă un ten veșnic tânăr, neafectat de factorii externi. Din nefericire însă, stresul cotidian, fumatul, cafeaua în exces și un plan incorect în ceea ce privește alimentația, toți acești factori își pun amprenta asupra modului în care arată și se simte tenul nostru. Firește, ca necesitate a unei rutine de îngrijire a pielii, lumea marketingului oferă și soluțiile potrivite sub forma de seruri și creme, în ambalaje gata pregătite, pentru aplicare zilnică. Pentru că însă după o anumită vârstă o cremă nu mai poate face destul, terapia vampir pare a fi o soluție eficientă și rapidă de întinerire a tenului, cu efecte garantate.

  Ce este terapia vampir?

  Terapia vampir sau terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) reprezintă o tehnică de injectare în țesuturile pielii a plasmei rezultate chiar din coagularea și centrifugarea sângelui pacientului. Practic, pacientului i se recoltează o probă de sânge, care este supusă centrifugării în scopul decantării compușilor acestuia. Plasma rezultată în urma procesului de centrifugare este mai apoi injectate la nivelul feței, deoarece aceasta va avea rol de umplere și netezire, creând astfel un aspect întinerit al tenului.

  În timpul în care proba de sânge este supusă centrifugării, se poate realiza anestezierea pacientului, la nivel local, aceasta având astfel timpul necesar pentru a acționa. Din acest punct de vedere interventia vampir este una nedureroasă, dar cu efecte din cele mai favorabile, chiar și în cazul tipurilor îmbătrânite de ten.

  Terapia PRP este o tehnică potrivită aproape pentur orice vârstă și este destinată persoanelor care pot suferi de următoarele probleme:

  • Riduri acute de expresie
  • Riduri în zona gurii, obrajilor sau a gâtului, riduri fine
  • Riduri în zona gâtului și a decolteului
  • Riduri ale frunții, șanțuri sau goluri
  • Slăbire excesivă, modificare a conturării feței

  Terapia vampir – avantaje și contraindicații

  Avantajul terapiei vampir constă în soluționarea rapidă a problemelor pielii, folosind un procedeun nedureros și propria plasmă în vederea umplerii ridurilor. Totuși, intervenția de injectare a plasmei nu se recomandă persoanelor însărcinate, mamelor care alăptează, pacienților care suferă de boli infecțioase, pacienților care suferă de boli de sânge sau pacienților cunoscuți cu afecțiuni oncologice.

  Terapia PRP sau a reușit să câștige foarte mult teren în domeniul chirurgiei estetice, mai ales datorită faptului că avantajul major constă în injectarea unei substanțe naturale, din propriul organism. În vreme ce alte substanțe pot fi sintetizate, plasma este un compus care ajută în mod natural și care oferă posibilitatea pacienților să se bucure de o reîntinerire a feței în mod natural.

  Și tenul tău merită să arate impecabil, indiferent de vârstă. Fără substanțe chimice inutile și mai ales fără suferință, terapia vampir este o alegere potrivită. Pentru terapia vampir Cluj, te invităm în clinica VenArt.

  Clinica VenArt Cluj pune la dispoziția pacienților o serie de specialități medicale: chirurgie ORL Cluj, chirurgie vasculară Cluj, chirurgie generală Cluj, ginecologie Cluj, laparoscopie  Cluj, chirurgie bariatrica, oncologie, chirurgie plastică și estetică, ecografie, tratamentul herniilor.

  Tratamentul herniilor – VIDEO

  Citeste si: Cum se realizează operația de apendicită?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Citeste si:

  Duminică târziu…

  E târziu și nu am somn. Parcă nu-mi găsesc locul, deși știu unde este. Parcă liniștea asta este surdă. Și mută! Eu vreau să...

  L- povestea ochilor cu gene lungi și lacrimi dureroase

  Ieri am cunoscut-o pe L. O puștoaică de 16 ani, care locuiește într-un centru de ajutor. E frumoasă. E foarte frumoasă. Cu genele lungi...

  Să numărăm bucuriile, lăsați naiba supărările

  Unul dintre cele mai mișto lucruri pe care le-am învățat în anul 2019 a fost,, recunoștința''.Atunci când am citit prima oară despre acest exercițiu...

  Când te doare mintea o pui la somn

  Pneumonie. Era fix ce aveam nevoie. Nici nu avusesem de mult timp. Adică câteva luni. Prima oară când am avut am crezut că am...