Acasă Interviuri Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație karmică? Interviu cu...

Ți-ai găsit sufletul pereche? Sau poate geamăn?Ești într-o relație karmică? Interviu cu Andreea Croitoru

624
0

Pe Andreea Croitoru o știu din online. M-a atras din prima energia ei și tot ceea ce posta despre masajale și terapiile pe care le practică. Așadar am contactat-o într-un moment în care am vrut să înțeleg mai multe despre sufletul pereche, geamăn și relația karmică. Consider că este un subiect interesant și am mers mai departe, am pus întrebări pentru a împărtăși cu toată lumea. Andreea a venit cu răspunsuri pe măsură la întrebările mele, așa că fiți pe fază, poate niște aha-uri se întâmplă fix acum, dintr-un interviu.

,,Ca și certificări, am terminat facultatea de Psihologie, am făcut 4 ani de Psihodramă Clasică, 1 an de NLP integrativ, 1 an Master NLP, Consilier dezvoltare personală, Tehnician-maseur.Am inițiere pe mantre tibetane, iar în prezent studiez Mian Xiang, care reprezintă arta citirii chipului. Aceasta vine ca o consolidare și șlefuire foarte puternică la toată cunoașterea mea de până acum, pentru a mă descoperi atât pe mine și mai mult, cât și pentru a susține mai departe oamenii pe un nivel din ce în ce mai înalt.Consider că, fiecare dintre noi avem capacitatea și resursele necesare pentru a materializa viața pe care ne-o dorim.Cu toții merităm să iubim și să fim iubiți!Cu toții merităm abundență pe toate planurile!Iți mulțumesc din inimă, Raluca, pentru această invitație și iți doresc realizări în tot ce îți propui, spre binele tău Suprem.”

Atunci când vine vorba de iubire, mulți dintre noi ne-am dori să întâlnim sufletul pereche. Cum știm dacă l-am găsit?

Înainte de toate, e necesar să definim exact termenul de iubire. E recomandat să conștientizăm dacă suntem dispuși să „sacrificăm” totul pentru iubire. În ghimele, să sacrificăm. Pentru a fi într-o relație echilibrată, alături de un suflet pereche, trebuie sa ajungem la o relație de dragoste, admirație și respect față de noi înșine, cu adevărat.

Această cale presupune alegeri de viață cât mai conștiente, renunțarea la compromisuri și la orgolii, iertare, vindecare, eliberare de trecut, transformarea convingerilor limitative în cele constructive, armonie în gând, vorba, fapta și multe altele.Iubirea este o frecvența ce nu poate fi păcălită. La ora actuală pe Pământ, iubirea este cea mai puțin disponibilă, atât ca și resursă energetică, cât și ca manifestare. Totodată, ea reprezintă cea mai puternică forță din Univers, fiind capabilă să aducă bucurie, creativitate, abundență și capacitate de materializare în toate domeniile, începând de la nivel spiritual până la cel concret.

Vom sti dacă am găsit un suflet pereche în ceea ce privește relația de cuplu, doar atunci când vom începe să ne găsim pe noi înșine. Atunci când vom simți cu toată ființa că merităm să iubim și să fim iubiți. Atunci când va exista reciprocitate. Atunci când ambii parteneri vor face totul pentru a-și da voie să trăiască acea poveste de dragoste, dând la o parte orice barieră, scuză sau teama.

Suflet pereche, geamăn și relație karmică. Cum le deosebim?

Există o mare diferență între o relație karmică, una cu un suflet pereche și alta cu sufletul geamăn.În rândurile de mai jos, am să ofer, cât mai pe esență, informații valoroase menite să ofere clarificări pe această tema.

 Andreea Croitoru

Relația karmică este o relație în care două sufletele sunt aduse împreună, de cele mai multe ori, pentru a învața anumite lecții la nivel de suflet, nu în moduri foarte plăcute.Asta deoarece își pot reflecta unul altuia cele mai dureroase răni interioare sau pot intra foarte ușor în rol de victimă-agresor-salvator, în mod reciproc.Acest mod de manifestare cu siguranță nu va arata ca o relație de iubire, ci ca una în care doar se vor derula acele programe și suferințe. E ca și cum partenerii s-ar învârti în același cerc autodistructiv și distructiv mereu și mereu, uneori ajungand și să considere că acel lucru este normal.Relația cu un suflet pereche este o relație în care două suflete se intalnesc pentru a începe să se experimenteze pe sine, unul prin celălalt, într-un mod mult mai armonios. Este deja un alt nivel de frecvența.Există compatibilități pe mai multe planuri. Atunci cand comunicarea este de la inima la inima, acestia au dreptul să primească și unele daruri divine. Se simte o aerisire, o libertate de manifestare firească și naturală de ambele părți. Bineînțeles că și în relația cu un suflet pereche există anumite provocări, lecții de învățat, dar lucrurile nu mai sunt atât de complicate.Se găsesc mult mai ușor soluții benefice pentru evoluția lor împreună.Relația cu sufletul geamăn este unică. Există o singură flacără geamănă, nu mai multe. I se mai spune și sufletul complementar. Pentru ca întâlnirea dintre două suflete gemene să fie posibilă în plan fizic este nevoie ca ambii să își învețe lecțiile necesare până în acel moment, în funcție de karma personală.Am primit deseori întrebarea dacă poți să îți întâlnești sufletul geamăn, iar acesta să nu te simtă sau să nu te recunoască!? Răspunul este că, in cazul in care îți întâlnești sufletul geamăn, acesta nu va avea cum să nu te simtă sau să nu te recunoască.Așa că, în cazul mai sus menționat, poate să fie vorba numai de o relație karmică sau de un rol de salvator atribuit în mod nefondat și iluzoriu.
Când două suflete gemene se reîntâlnesc întreaga lor realitate se va schimba complet. Nu va mai fi cale de întoarcere, nu va mai exista dar sau poate. Va fi prezentă doar dragostea lor care îi va face să simtă prin toți porii acel sentiment de acasă, de iubire pură, manifestată prin fiecare celulă a corpului. Va exista un puternic proces de alchimie instanta care va transcende timpul și spațiul.Pe lângă misiunea de a fi fericiți unul alături de celălalt, aceștia vor avea de cele mai multe ori și misiuni comune la nivel colectiv.

Putem avea mai multe sufletele pereche pe pământ?

Putem avea mai multe suflete pereche pe pământ, de mai multe tipuri. De accea e important de precizat că sufletele pereche pot apărea cu diferite caracteristici, nu neapărat sub forma unei relații de cuplu. Unele pot să vină sub formă de camarazi, altele cu susținere în anumite momente cheie, altele cu beneficitate în colaborări pe diverse proiecte, etc.Acestea fac parte din familia de suflete.
Revenind la ideea de cuplu, consider că pentru fiecare om există cel puțin un suflet pereche.Așadar, cine nu observă încă în realitatea lui un partener cât se poate de potrivit pentru momentul de evoluție în care se află, fie nu a lucrat deloc cu propria persoană și nu cunoaște absolut nimic despre legile Universale, fie este într-o relație toxică ori nu își dorește suficient.Mai exista posibilitatea sa nu fie pregătit sau sa aiba o karma relațională foarte dificilă, una care îl poate ține în ignoranță completă.

Ce se întâmplă dacă nu ieși din relația karmică?

Am un mesaj foarte util, și în același timp cutremurător, pentru toate persoanele care în momentul de față conștientizează că se află într-o relație toxică: Treziți-vă!În primul rând, dacă stați în acea relație, sperând că va fi mai bine, fără transformare propriu-zisă, comună de ambele părți, va spun din start că vă îmbătați cu apă rece.Mai mult de atât, veți suporta consecințele mai devreme sau mai târziu.Cum?Prin și mai multă suferință, minciuni, dizarmonie, iar uneori și prin boli. Am dat doar câteva exemple. Nu spun că nu există niciun fel de șanse ca o relație toxică să devină bună, dar foarte rar și cu foarte multe muncă de ambele părți.

O relație toxică poate fi numită o relație karmică? Da, o relație toxică poate fi numită și relație karmică.

Povestește-ne despre tipurile de masaj și terapiile pe care le oferi clienților tăi

În prezent, practic 10 tipuri de masaje reprezentand, de fapt, terapie prin atingere. Totodată, susțin oamenii și prin consiliere, ritualuri de curățire a spațiilor, workshopuri, seminarii, pe diverse teme. În același timp, ofer femeilor ritualuri de armonizare a energiei sexuale. Energia sexuală este încă un subiect tabu și neînțeles la adevărata valoare, acest fapt aducând blocaje în viețile multor oameni.
Mai multe detalii despre toate acestea, veti puteți gasi pe site-ul meu, www.darmasaj.ro. Aceste proceduri au ca scop și ca efect creșterea nivelului vibrațional energetic pentru cei ce aleg să beneficieze de ele. Toate acestea pot fi efectuate și la distanță, indiferent de locul în care se află persoanele doritoare, excepție făcând masajul.Menținerea și creșterea continuă a acestui nivel depinde, mai departe, de munca indiviuală a fiecăruia, de conștientizările pe care le are, de alegerile și acțiunile pe care urmează să și le asume, etc.Rolul terapeutului este de facilitator pentru persoana în cauză, însă este necesar ca fiecare om în parte să devină responsabil pentru propria viață.De aceea, în timpul tuturor procedurilor, e nevoie să se mențină un proces de cooperare și colaborare reciprocă, atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru cel care primește.

Unde te găsim?

Mă găsiți, în primul rând, la o bătaie de inima distanță, în orice zona a planetei v-ați afla. Mă găsiți la cabinetul meu din Craiova, online, pe www.darmasaj.ro, pe pagina personală de facebook, Andreea Croitoru, acolo unde aleg să împărtășesc informații menite să vă ghideze în evoluția voastră spirituală.Și mă mai gasiti în orice loc, timp și spațiu în care sufletul meu poate, simte și dorește să meargă.

Multumesc, Andreea! Pentru mine a fost de ajutor să aflu atât de multe lucruri și sunt convinsă că va fi de ajutor multor oameni, care aveau întrebări în legătură cu acest subiect!
Succes și felicitări pentru ceea ce faci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here