Acasă Interviuri Top cinci cadouri personalizate pe care să le oferi celor dragi

Top cinci cadouri personalizate pe care să le oferi celor dragi

528
2

-Veniți la ziua bunicii, nu? Să-i facem o surpriză toți nepoții, zic.

-Venim. I-am răspuns repede și m-a apucat panica.

Mă gândeam la cadou. Nu că ar fi bunica și nu sora ori o prietenă mai tânară la care puteam să-i cumpăr o geantă, parfumul preferat, orice, ci pentru că aici era vorba despre sentimente. Sentimente unice. Este ușor să cumperi un cadou, un buchet cu flori și gata, dar atunci când vine vorba despre cei mai dragi oameni din viata ta, lucrurile se complică și greu găsești ceva care să te convingă.

Știu că și vouă vă este la fel de greu, nu-mi spuneți nu, că nu vă cred. Câte zile ați căutat ceva special, cu care să atingeți sufletul omului la care ați mers cu cadouri? De câte ori vi s-a părut imposibil să găsiți ceva care să facă toți banii și toate sentimentele? Știu, de fiecare dată când cineva a vrut sa-i fiți alături într-o zi atât de specială.

Așadar, azi vin în ajutorul vostru cu cinci cadouri personalizate care vă vor scoate din orice încurcătură. De fapt sunt cadouri pentru care nici nu trebuie să aștepți o zi anume ca să le oferi pentru că ele ar bucura pe oricine.

Ceasuri personalizate cu mesaje de mulțumire – fiecarui om din viața noastră avem să-i mulțumim pentru ceva. Să vezi un ,,Multumesc pentru că…. de fiecare dată când verifici cum zboară timpul, realizezi cât de important ești pentru omul care ți-a dăruit acest cadou și cât de frumoasă este viața, chiar dacă zboară și ea odată cu timpul.  Mai multe despre ceas gasiți aici

Un cuier-da, un cuier personalizat cu ceea ce îl reprezintă pe omul drag din viața ta. Un cuier pe care te asigur că îl va pune la vedere ca să-l privească cât mai des. Un cuier care îi va aminti de tine de fiecare dată când va intra in casă, când iși va lua haina ca să plece spre job sau spre nicaieri. Un cuier pe care probabil că îl va folosi cu drag si grijă multă toată viața. Cuierul îl găsiți aici.

Decorațiuni motivaționale- cine nu are nevoie de mesaje care sa-l motiveze seara înainte de culcare, dimineața când bea cafeaua, când are o zi proastă sau una bună? De astfel de mesaje avem nevoie toți. Indiferent de vârstă, de stare, de etnie. Am putea să ne umplem casa cu mesaje motivaționale, dar nu se compară cu unul care este ambalat frumos. Mai ales atunci când un mesaj motivațional este transmis din suflet unui om atât de important pentru noi. Găsiți exemple aici.

Panoul numit şi reclamă a vieții- este ideal pentru mame. Va rămane pentru tot restul vieții. Eu l-aş dărui copiilor in ziua nunții ca semn de mulțumire că sunt ai mei. Şi m-as desprinde greu de el. Ca idee de cadou aş merge şi mai departe şi aş dărui oricărui apropiat acest panou cu poze din anumite perioade ale vieții noastre şi cu amintiri care pentru noi au însemnat ceva. Deci nu vă opriți doar la partea cu panoul pentru bebeluş. Îndrăzniți să fiți creativi și faceți oricărui om drag acest cadou. Se va bucura mult. Garantez. Va retrăi momentele menționate de tine pe panou, va plânge şi va râde în acelaşi timp şi da, va fi cel mai mişto cadou pe care l-a primit în viața lui. Găsiți aici modele.

Tablou decorativ cu mesaje motivaționale – la fel ca și în cazul decorațiunilor, merg pe aceeaşi idee. Avem nevoie de astfel de mesaje. Dacă omul căruia îi faci cadoul lucrează la birou, acest tablou este ideal. Dacă este profesor fă-l să-şi motiveze şi elevii şi du-i un astfel de tablou. Şi exemplele pot continua. Se potriveşte categoric oricărui om de care te simți apropiat. Le găsiți aici

Cam astea sunt cele cinci cadouri care cred eu că s-ar potrivi oamenilor din viața noastră. Sigur că mai există si altele, dar mie astea mi-au plăcut cel mai mult.

Aşadar sper că v-am făcut alegerile mai uşoare şi vă doresc să aveți inspirație, răbdare şi buget pentru astfel de momente!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.