Tu unde citești ultimele ştiri medicale?

Nu am deschis niciodată subiectul ăsta, însă azi îndraznesc să vă întreb. Voi citiți stiri medicale, ori credeți că doar medicii sunt curioși de noutăți în medicină?

Nu știu voi, dar eu mă opresc asupra știrilor, uneori citesc și horoscopul, chiar dacă nu mai reușește să-mi influențeze ziua, l-am citit de prea multe ori cândva ca să pot să renunț deodată acum. Nu zic că e ceva rău în a citi horoscopul, Doamne Feri, însă zic numai că eu așa influențabilă eram încât dacă citeam că mă părăsește iubitul, atât de mult mă gândeam la asta că subconștienul meu trecea la treabă și chiar se întâmpla. În fine, horoscopul e poveste veche, însă medicina alopată deloc. Deși eram gata-gata să bag mâna în foc că nu prea mai merge treaba asta, observ că tot mai mulți oameni se folosesc de ea.

Dacă alegeți, să presupunem, că vă tratați după căpșorul vostru fix de migrenă, cum procedați? Dacă vă înțeapă inima? Dacă vă doare ceva, nu știu, orice și nu vă duceți la medic, măcar citiți undeva, ceva?

Eu obișnuiesc să citesc știri medicale pentru că evoluăm,  medicina evoluează și atunci avem nevoie să fim la curent cu noutăți in medicină. Ideal ar fi să mergem la medic, să lăsăm orice deoparte și să aflăm exact ce problemă avem, însă pentru mine este important să aflu mai multe păreri, să citesc despre medicamente pe care poate le consumam si despre care s-a descoperit poate că nu sunt tocmai ok.

Deci da, citesc ziarul online, citesc stiri medicale, noutăți din medicină și până acum singurul site care m-a convins este  ziarmedical.ro

De ce ziarmedical.ro

Ar mai fi multe motive pentru care citesc stiri medicale și noutăți în medicină, însă vă las pe voi să descoperiți dacă un astfel de site aduce sau nu beneficii în viața voastră. În viața mea aduce multe beneficii, mai ales de când sunt interesată mai mult de interior( suflet, sănătate) decât de exterior, adică fashion și beauty.

Recomandarea mea este să vă abonaţi la notificările acestui site, vor urma articole medicale foarte interesante în curând.

Ralucahttps://www.cocktaildeviata.com/
Sunt Raluca Bădiță, am 32 de ani, doi copii, un blog și un business în Forever. Aici găsești bucăți din sufletul meu, vei plânge și vei râde deopotrivă, dar nu vei mai plecă, îți promit! Am aruncat cu praf magic peste fiecare articol și-am strâns lângă mine oameni care să-mi rămână o viață. Casa sufletului meu este mare. Rămâi de vrei, brațele-mi sunt calde! Pentru colaborări sau un pahar de vorba mă găsești pe email ralucabadita@yahoo.com

Related Stories

Cele mai citite

Am plecat. Nu regret nimic.

Am privit toata casa. Am tras un fum din tigara care ardea singură în...

Despre cum am luat-o de la zero cu gândaci...

M-am mutat de două săptămâni cu hainele în genti, saci menajeri, pungi, cutii,  și...

Te iubim, tati!

Pentru ca ne iubesti atat de mult incat nu exista moft pe care sa...

Am fugit. De ce?

Cred că nu am lipsit niciodată atât de mult de pe blog. Mă uitam...

Viața e magie, trăiește-o!

Daca crezi că iți scriu din vârful unui munte, de pe o insula pustie,...

Cum treci peste perioadele grele din viața ta?

Mi-ar plăcea să existe o regulă valabilă pentru toată lumea. Vă dați seama? Toți...

Categorii

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.