Acasă In lumea mea Va pup, PA-PA!

Va pup, PA-PA!

1

Nu va părăsesc pentru mult timp, dar trebuie să o fac. Îmi doream de ceva vreme să pot să îmi iau și eu o zi liberă de la internet. De la telefon cu totul nu pot. Sunt oameni care s-ar panica să nu mă găsească și telefonul chiar este o necesitate în zilele noastre. Cine știe, poate se gândește soțul să mă trimită singură în vacanță și fără să știu nimic de copii eu nu rezist. Vise, taică, vise!

Ei, bine, la internet voi renunța în fiecare sâmbătă și duminică toată vara asta. Sper să mă țină obiceiul toată viața, mă îndoiesc, dar eu sper. Nici omul meu nu ma crede, dar il voi convinge.

Vara e cald și bine. Numai bine de petrecut timp cu familia, prietenii, natura. Miruna Ioani de la Și blondele gândesc a lansat această provocare iar eu am acceptat-o cu brațele deschise. După cum spuneam, aveam nevoie de un imbold. Provocarea a venit la fix.

Îmi plac fetele de Digital Partents Talks de mor. Am învățat atât de multe lucruri de la ele încât nu știu cum să le mulțumesc.

Am acceptat de fiecare data provocări lansate de ele încă de când le-am cunoscut. Provocarea Luciei a venit la fix pentru mine atunci când am decis să scriu despre cum susțin învățătoarea fiului meu.

Apoi am scris la rubrica Alinei Sas despre cât de perfectă și imperfectă sunt pentru cei doi copii ai mei. Mâine va apărea pe blogul Ioanei Marinescu în care povestesc despre cum  am decis să divorțez. După cum spuneam am cunosc oameni mișto, fetele astea au mereu ceva bun de spus iar eu sunt un ,, copil ascultător” și încerc să evoluez ca om alături de ele.

Așadar în fiecare luni va voi povești despre cum am petrecut două zile în offline. Sunt sigură că vor apărea schimbări bune în viața mea de mamă, soție, prietenă. Sunt oameni care mi-au reproșat că nu mai am timp de ei, că non stop sunt cu telefonul în mână. Cred că soțul și copiii vor fi cei mai fericiți și eu pe lângă ei. Incerc sa ii tin si pe ei departe de tehnologie implicandu-ne in tot felul de activitati. Sa vedem ce va iesi.

Ne citim luni! Va doresc un weekend offline de poveste!

Va pup,pa-pa!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.