Acasă Interviuri Vești bune pentru părinții din Craiova- After School Rainbow și pe perioada...

Vești bune pentru părinții din Craiova- After School Rainbow și pe perioada vacanței de vară

2662
2
Pe vremuri eram crescuți de bunici, dacă nu locuiam cu ei se știa clar unde ne petrecem vacanțele de vară și în general toate vacanțele. Azi lucrurile nu mai stau deloc așa. Fie bunicii nu se mai implică, fie părinții nu se pot desprinde de copii atâta timp, fie nu există cineva care sa ajute părinții cu copiii pe perioada vacanțelor. Pentru părinții din Craiova vin cu o veste bună și le spun că pot lăsa copiii și pe perioada vacanței de vară la After School Rainbow. Poate cei care nu au mers la After School nu vor primi cu bucurie vestea, însă vă asigur că odată ajunși acolo își vor dori să meargă zi de zi pentru că Rainbow îi așteaptă cu o mulțime de lucruri grozave.
Haideți să vedem ce ne spune Ileana Stanciu, director și profesor la  After School Rainbow și cu ce activități ne așteaptă cadrele didactice.
Bună, Ileana, iti multumesc  că ai acceptat sa ne vorbesti despre proiectul tău Rainbow! Cum si de ce ai ales After School?
Am ales sa deschid un After School pentru că imi place foarte mult să fiu in preajma copiilor și să le transmit și să îi învăț tot timpul câte ceva. De asemenea, am și lucrat ca profesor in învățământul preșcolar și profesor de limba engleza 8 ani,perioada care mi-a plăcut foarte mult.
 ,,Școală după școală” Ce spun copiii despre asta? Ce îi motivează să vină la After School?
Copiii sunt incantați sa vina la After School pentru ca au prieteni aici și,deși știu ca aici își fac temele, fac de asemenea și activități frumoase, distractive și se joaca cu prietenii lor. Organizam destul de des spectacole de teatru, de magie, ieșiri in aer liber și multe activități care ii acaparează.
 Ușile de la Rainbow vor fi deschise și în vacanța de vară. Cum crezi că vor reacționa copiii?
Avem program și pe perioada vacantei de vara, dar in aceasta perioada vom face activități care sa ii facă sa simtă ca sunt în vacanta. O sa ieșim mult afara la distracție, o sa organizam ateliere de teatru de păpuși, de pictura, de creație, o sa facem prăjituri și multe activități care știm din experiența ca sunt pe placul copiilor.
 Cine va susține programul educațional pe perioada vacanței de vară?
Programul educațional pe perioada vacantei va fi susținut de cadre didactice tinere, calde și cu zâmbetul pe buze, dar mai ales cu  experiența in domeniu.
Ce servicii oferă și care sunt prețurile ( aproximativ) pe care trebuie să le plătească părinții pentru a lăsa copiii în siguranță atunci când merg la job? Își permite un om de rând să aducă copilul la After School?
Serviciile sunt complete, oferim in primul rând un spațiu educational plăcut, completat de cadre didactice competente care știu ce au de făcut in orice situație, cursuri de limba engleza, de dans și karate. Taxa de After School este 100 de lei fix pe luna și 20 de lei pe zilele de prezenta. Am optat pentru taxa pe zi pentru ca mi se pare normal sa se plătească serviciile de care se beneficiază. O să atașez oferta completa atât pentru perioada anului școlar cât și pentru vacanță.
Ce activități opționale vor fi in perioada vacanței de vară?
Pe lângă activitățile de vacanta cuprinse in oferta noastră, pe perioada vacantei organizam ateliere de teatru de păpuși, de pictura, de creație, cursuri de limba engleza și cursuri de dans. Părinții pot sa aducă copiii la aceste activități chiar dacă nu sunt înscriși la After School.

 

7) Exista un termen limita pana la care va trebui ca parintii sa inscrie copiii la After School?
Înscrierile se fac in lunile martie-aprilie, dar mai primim copii și pe parcursul anului dacă grupele nu sunt complete.
8 ) În ce cartier al Craiovei se află After school Rainbow?
After School Rainbow se afla in Brazda, pe Strada Doljului, numărul 1B, etajul 1, in clădirea cu Casuta lui Peticel.
Dacă ar fi să descrii în câteva cuvinte After School Rainbow care ar fi acestea?

Primele cuvinte care îmi vin in minte ca sa descriu After School Rainbow ar fi pasiune, dăruire, profesionalism. Este o munca frumoasa, iar zâmbetele copiilor și încrederea pe care părinții ne-o acorda in fiecare zi,când își lasă copiii in grija noastră, ne confirmă că facem ceea ce  trebuie.

Mai multe detalii despre After School Rainbow găsiți AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.