Acasă Campanii

Campanii

#Mamideceplangi este campania care sper să schimbe viața multor femei.

Această campanie nu este despre mine, nici despre o prietenă,despre o vecină,despre o cunoștință, este despre noi toate cele care cândva am plâns, am obosit, am căzut și ne-am ridicat, dar este mai ales pentru cele care încă plâng, încă mai cad și o iau de la capat în aceeasi poveste. Este o campanie de conștientizare pentru femeia abuzată, care crede că ceea ce trăiește este normal, pentru cea care dă vina pe soartă si merge mai departe. Este despre mamele care plâng atunci când își țin puii in brațe și se roagă ca ei să nu aibă parte de o viață precum a lor. Este pentru mamele care pot aduce soarele în viața lor și a copiilor lor, dar nu mai găsesc luminița de la capătul tunelului.

 Ce îmi doresc de la această campanie:

Să conștientizeze cât mai multe femei că NU este normal să fie jignite, înjurate, bătute, umilite;

-Să ajutam atât pe perioada campaniei, dar și după ce aceasta se va încheia, mamele care sunt în situații făra ieșire. Sunt convinsă că vom reuși acest lucru. Ajutorul constă în: strângere de fonduri, o vorbă bună, găsirea unui centru de ajutor în orașul ei( dacă aceasta își va dori să plece),îndrumarea către un psiholog,ș.a.m.d

– îmi doresc ca după această campanie să  văd multe mame fericite și chiar dacă campania noastră se va termina, să rămână ceva bun în urma noastră și să nu mai vedem ochi de mamă care plâng și voci de pui care întreabă.

Mame, bloggeri și specialiști vor veni cu  informații,cu sfaturi și vom face tot ce ne stă în putință să găsim soluții pentru mamele abuzate. De ce această campanie? Pentru că nu mai vrem să auzim niciun copil întreband #mamideceplangi?, iar dacă se va mai întâmpla, ne dorim ca răspunsul mamei sa fie: #suntlacrimidefericire.

Campania este susținută de:

Monica Berceanu, psihoterapeut de familie și cuplu este specialistul care stă online la dispoziția tuturor mamelor abuzate pe toată perioada campaniei.

Irina Stoica, psiholog şi formator ,  vine  cu informatii în această campanie privind următoarele subiecte:

– Sunt într-o relație cu un abuzator?

– Portretul abuzatorului și portretul abuzatului

– Rolul terapiei pentru abuzat si abuzator

Relația femeilor abuzate cu masculinitatea

Adrian Stoica, psihoterapeut analist și psiholog clinician, susține campania #mamideceplangi și va scrie un articol pe subiectul:

– Fiul tatălui agresiv – între aversiune și identificare

Parteneri Media: